u bevindt zich hier: Onze Visie > Advies

Advies kantoorinrichting

Het inrichten van kantoren is meer dan het leveren en plaatsen van meubilair. Vooraf dient de doelstelling te worden bepaald wat u er met de nieuwe inrichting van uw huidige of nieuwe kantoorruimte wenst te bereiken. De werkprocessen, organisatorische en ergonomische randvoorwaarden dienen hierin centraal te staan. Dit hoeft echt niet altijd een grote investering te zijn. Een kleine investering kan ook al leiden tot een goed rendement. 

Versluis kantoorinrichters richt dagelijks Callcenters en kantoortuinen in   Versluis Kantoorinrichters richt dagelijks vergaderzalen en kantines in

Ervaring en kennis van zaken vertaalt zich in een doordachte inrichting

Wij adviseren al 70 jaar in een juiste inrichting voor ieder kantoor! 70 jaar betekent veel kennis, ervaring en vooral interesse in onze klanten. Wij zijn door de jaren meegegroeid met de ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting en voorzien u van een tijdloos en tegelijk eigentijds advies. Wij hebben brede ervaring op het gebied van het nieuwe flexibele werken, akoestische oplossingen en sfeerbepalers binnen uw organisatie. Anderzijds zijn wij zeer praktisch ingesteld als het gaat om kabelmanagement en slimme oplossingen op gebied van stroom en data toevoer op werkplekken en vergadertafels. Versluis Kantoorinrichters voorziet u graag van advies over uw kantoorinrichting. Ons advies kan uit de volgende aspecten bestaan:

  • Advies voor nieuw kantoormeubilair
  • Advies hoe bestaand meubilair verbeterd kan worden
  • Arbotechnisch/ ergonomisch advies
  • "Pimpen van bestaand meubilair
  • Reparatie, reinigen en periodiek onderhoud van bestaand kantoormeubilair
  • Het geven van zitinstructies aan personeel, zodat de juiste zithouding wordt nagestreefd
  • 3D visualisatie van uw nieuwe kantoorinrichting
  • Kleur en stijladvies nieuwe kantoorinrichting of aanvulling op bestaande inrichting
  • Advies over projectinrichting, kortom alle inrichting van vloer tot en met plafond!
elektrificatie ingebouwd in bureaublad   ook voor intekenservice kunt u terecht bij Versluis Kantoorinrichters

Advies zoals u dat wenst

Wij geven advies dat bij u past. Het kan slechts een berekening of tekening zijn tot een complete inventarisatie en 3D visualisatie. Wij kunnen het hele traject/project coördineren en begeleiden. Dit advies is onafhankelijk van de producten welke er worden toegepast. Uiteraard kunt u er van op aan dat alle Arbonormen worden nagestreefd in ons advies.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op voor een gratis inventerasatie en mogelijkheden. Laat u verrassen door de visie die Versluis Kantoorinrichters heeft op kantoor- en projectinrichting. Wij bezoeken uw locatie of nodigen u graag uit in onze showroom.

 

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters