u bevindt zich hier: Sfeerfoto's
Horeca, Sfeerfoto's
Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant? Bij ons bent u aan het juiste adres!
MKB, Sfeerfoto's
De ideale werkplek is voor iedereen anders. In overleg met u creëren wij een inrichting die optimaal is afgestemd op uw wensen en die van uw medewerkers en voldoet aan de huidige eisen.
Onderwijs, Sfeerfoto's
De schoolinrichting van nu moet aansluiten aan de wensen en eisen van de onderwijsinstelling. Wij kunnen u adviseren met de inrichting, van leslokalen, collegezalen, schoolkantines, studieruimtes etc.
Overheid, Sfeerfoto's
Herinrichten of juist de stap maken naar het nieuwe werken. Bij het inrichten van een overheidsinstelling houden wij rekening met ARBO, ergonomie, akoestiek en klimaatbeheersing.
Praktijkruimte, Sfeerfoto's
Een praktijkinrichting vergt een ander advies dan een standaard kantoorinrichting. Een praktijk moet functioneel zijn en toch de klant/patiënt een rustig en sfeervol gevoel geven.
Showroom, Sfeerfoto's
Kom langs in onze showroom in 's-Hertogenbosch en laat ons u inspireren ! Versluis kantoorinrichters is een adviseur in kantoorinrichting met meer dan 60 jaar ervaring.