u bevindt zich hier: Opbergen
Apothekerskasten, Opbergen
Uittrekbare kasten, zijn teven ideale kaste om tegen uw bureau te plaatsen, zo creëert u een rustig afgescheiden werkplek. Vele varianten in hoogte en indeling mogelijk
Archiefkasten, Opbergen
Paperless office? Dit laat nog wel even op zich wachten. Want ondanks de explosief toenemende digitalisering gebruiken we nog net zo veel papier als voorheen. We gaan niet minder maar anders opbergen.
Jalouziedeurkasten, Opbergen
Meest herkenbare opbergen van ordners met een minimum aan plaatsverlies is de jalouziedeurkast. De kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende hoogtes en breedtes en in een verscheidenheid aan kleuren.
Persoonlijk opbergen, Opbergen
Iedereen heeft zo wel persoonlijke spullen die we bij onze werkplek willen opbergen. Dit kunnen we in ladeblokken, bijzetkastjes of modulaire stapleboxen doen. In verschillende dieptes en indelingen
Schuifdeurkasten, Opbergen
Schuifdeurkasten hebben tot doel een meer sfeervolle ruimte te creëren. U kan kiezen uit een ruim gamma van afmetingen en houten, metalen, glazen en akoestische deuren. Opbergen kan dus ook mooi.
Systeemkasten, Opbergen
De systeemkasten kunnen als losse opstelling tot complete wanden plafondhoog samengesteld worden. De te archiveren info bepaalt de samenstelling. Zelf bepaalt u de uitstraling, materiaal en kleur.