u bevindt zich hier: Zonwering kantoor

Zonwering kantoor

In de meeste kantoorgebouwen staan de bureau’s aan de raamzijde. Hierdoor kan de zon in het gezicht of op het beeldscherm schijnen. Dit kunt enigszins verhelpen door zonwering.

Er zijn verschillende zonwering oplossingen. Enkele voorbeelden van zonwering zijn:

De bediening van de zonwering kan handmatig of electronisch. De zonwering is in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar. Stof, kunststof of aluminium. De keuze van welke zonwering het best voor u kan zijn kunnen wij u adviseren.

Natuurlijk kijken we hoe deze opgehangen kan worden. Dit ivm het openen van de ramen. Wij hebben voor ieder budget een oplossing. Vanuit de fabriek krijgt u jarenlange garantie op het materiaal en mechaniek. Wij hebben voor vele relaties in Nederland het reeds verzorgd.

Wij monteren zonwering o.a. in Breda, Den Bosch, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Roosendaal, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Moerdijk, Vianen, Hoofddorp en Zoetermeer,

Wilt u een advies over zonwering voor uw kantoor of bedrijf?

Neem gerust kontakt met ons op. Versluis BV ook voor uw zonwering 073 - 80 00 266.

Rolgordijnen - Zonwering kantoor
Rolgordijnen, klassieke raambekleding in een eigentijdse stijl en uitvoering. Een grote verscheidenheid in systemen en doeken, van transparant tot verduisterend en daarmee toepasbaar in elk interieur.
Plissé-jaloezieën - Zonwering kantoor
Plissé-jaloezieën worden altijd geleverd met de elegante 20 mm plooibreedte. Ook de profielen zijn slechts 20 mm en kunnen daardoor in de meeste glassponningen geplaatst worden.
Paneelgordijnen - Zonwering kantoor
Achter elkaar schuivende panelen worden gebruikt als ruimteverdeler, scheidingswand of natuurlijk gewoon als raamdecoratie.De verschillende stoffen en kleuren geven uw interieur een eigen identiteit.
Lamelgordijnen - Zonwering kantoor
Lamelgordijnen zijn functioneel en nog steeds bijzonder praktisch. De optimale instelbaarheid van lamelgordijnen maken deze uitstekend geschikt als helderheidswering voor beeldschermwerkplekken.
Horizontale jaloezieën - Zonwering kantoor
Horizontale jaloezieën zijn in verschillende kleuren, prints, perforaties of structuren. Verschillende kleuren komen overeen met veel gebruikte RAL kleuren.Jaloezieën zijn decoratief en functioneel.