u bevindt zich hier: Zit Sta Bureau

Zit Sta Bureau

Oorzaak van lichaamsklachten.
Verschillende studies hebben bevestigd dat kantoormedewerkers vaak geconfronteerd worden met klachten zoals algemene vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Spierpijn, pees ontstekingen en gewrichtsproblemen komen ook vaak voor. Een mens is van oorsprong niet gebouwd om te zitten maar om te liggen en te staan. Echter is de mens ook verder gaan evolueren. Wij zijn meer en meer gaan zitten. Geen enkele houding is voor langere termijn correct. Afwisselen van zitten naar staan is beter.
Hiermee wordt een eenzijdige belasting van de lichaamsdelen voorkomen. Bovendien draagt deze keuzevrijheid bij aan een ontspannen werkhouding. De extra kosten van zit sta bureaus vallen tov de ziektekosten zeer laag uit. Met vier bespaarde verzuimdagen heeft u de investering reeds terugverdiend. Het zit sta bureau is daarvoor ontwikkeld.
 
Zit Sta Bureau
De zit sta bureautafel ook wel eens Sta Zit Bureau genoemd zijn in er met verschillende mechanieken. Er zijn Zit Sta bureaus met een slinger mechaniek, Zit Sta bureau met een gasveer en Zit Sta bureautafel elektrisch verstelbaar. De elektrische Zit Sta Bureau wordt het meest toegepast. De gebruiker kan zelf op elk moment de positie bepalen. De elektrische Zit Sta bureautafel kan worden optioneel worden voorzien van een display met geheugenstanden.
Een verstelbereik van 62 tot 128 cm maakt het bureau bovendien geschikt voor zeer verschillende lichaamsmaten en garandeert ook voor flexwerk een ergonomische ondersteuning.
 
In onze showroom te ’s-Hertogenbosch hebben we elektrisch verstelbare zit sta werkplekken staan. Wij leveren door heel Nederland van Amsterdam Rotterdam Utrecht Houten Oss Den Bosch Eindhoven Breda Veghel en vele ander plaatsen.
 
Bel 073 – 8000 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar een van onze adviseurs

  1. Home