u bevindt zich hier: Walter Knoll

Walter Knoll

Walter Knoll is een Duitse producent van zeer hoogwaardig en exclusief directie- en vergadermeubilair. Walter Knoll bevindt zich in het zogenaamde hoog segment representatief meubilair. Enkele meubellijnen zijn Icon, Headoffice mono, Headoffice CEO, Frame en Frame lite.

Walter Knoll werkt veelal met houtfineer in combinatie met geanodiseerd aluminium. Hierdoor creëert Walter Knoll een klassiek moderne uitstraling. Walter Knoll heeft uitgebreide oplossingen in vergaderruimtes. Er zijn diverse mogelijkheden om audio en video in het tafelprogramma te verwerken.

Walter Knoll heeft vergadertafels op systeemonderstellen en grote bladen op slechts 1 kolom onderstel. Maatwerk is natuurlijk geen probleem. Walter Knoll werkt slechts met een paar partners. Deze partners moeten aan strengere voorwaarden voldoen. Versluis kantoorinrichters is partner van Walter Knoll. Onze showroom in 's-Hertogenbosch hebben we een ruime collectie directie- en vergadermeubelen.

Walter Knoll - Walter Knoll
Walter Knoll behoort tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige directiemeubelen . De produkten hebben een uitgebalanceerde uitstraling en worden met zorgvuldig handwerk vervaardigd.