u bevindt zich hier: Voortman meubelen

De partner van Voortman meubelen in Zuid- Nederland is Versluis kantoorinrichters geworden. Voortman Kantoormeubelen is opgericht in 1967. Voortman is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Men produceert in eigen fabriek kantoormeubelen. Voortman wil uitblinken in alle facetten van haar bedrijfsvoering. Met de realisatie van innovatieve producten en de vlekkeloze uitvoering van elke opdracht als resultaat.                                                                              

Maat in kantoorinrichting. Dat is  motto van Voortman meubelen bij het ontwerpen, produceren en inrichten van moderne functionele werkomgevingen.  Dit sluit perfect aan bij de wijze van werken van Versluis kantoorinrichters.

Produkten Voortman Meubelen

Bureaus

Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de kantooromgeving. Vanuit deze basis is voor elke functie binnen de organisatie een passende werkplek in te richten. Het meubel met wangpoten vormt een eenheid met de ruimte en  geeft de medewerker een gevoel van privacy. In teamverband is de duowerkplek.  De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze om medewerkers met een individuele taak als groep te laten samenwerken. Bij de duowerkplek worden twee individueel verstelbare werkbladen en het bureauscherm door één onderstel met H-poten ondersteund.

Opbergmeubelen

Schuifdeurkasten Sound and Vision

Akoestische schuifdeurkasten zijn uitermate geschikt voor plaatsing in open, multidisciplinaire kantooromgevingen. Als functioneel opbergmeubel dat door meerdere gebruikers kan worden gedeeld maar ook als element waarmee de ruimte kan worden ingedeeld en visuele rust wordt gecreëerd. De deuren en (optioneel) achterwanden zijn geperforeerd en voorzien van een met vliesdoek afgewerkte geluidsabsorberende vulling.

Roldeurkasten

Kasten met metalen of kunststof deurlamellen zijn functioneel en veelzijdig toepasbaar. De hoogte- en breedtemaatvoering zijn afgestemd op een optimale vulling met ordners of laterale hangmappen. De kunststof lamellen worden gemaakt van de milieuvriendelijke grondstof Polypropyleen. Stalen lamellen zijn door strakke vormgeving en keuzevrijheid in lakafwerking optimaal in te passen in de stijl en kleurstelling van de kantoorruimte.

Versluis kantoorinrichters heeft een uitgebreide presentatie Voortman meubelen in de showroom staan. Zowel onze adviseurs als monteurs zijn in opleiding geweest bij Voortman. Verder hebben we geïnvesteerd in de CAD bibliotheek van Voortman producten. Hierdoor kunnen we een goede visuele presentatie aan onze relaties laten hoe uw kantoor eruit gaat zien. de eerste projecten met Voortman meubelen hebben we reeds kunnen opleveren.

Wilt u meer weten? Bel Versluis kantoorinrichters in Den Bosch 073 – 8000 266 of mail naar info@versluisbv.nl

Kasten en ladeblokken - Voortman meubelen
Diverse aanbiedingen archiefkasten en ladeblokken; Kom naar de showroom om ons volledige assortiment te bekijken.
Let op, want OP = OP
Bureaus - Voortman meubelen
Diverse aanbiedingen bureaus; ergonomische verstelbare bureaus verstelbaar met slinger nu al vanaf €195,-. Let op, want OP = OP