u bevindt zich hier: Verstelbare Bureautafels

Verstelbare bureautafel

Wanneer er meerdere personen aan dezelfde bureautafel werken moet de bureautafel in hoogte kunnen worden aangepast. Wanneer we praten over een bureautafel die instelbaar is dan betekent dit dat de bureautafel per centimeter omhoog en omlaag kan. Dit kan dmv een inbussleutel of drukknop. Wanneer we het hebben over een in hoogte verstelbaar bureau dan kan de bureautafel per mm op hoogte gezet worden. Dit kan niet door stappen per cm. Een verstelbaar bureautafel wordt versteld dmv een hand slinger of electromotor. Een verstelbare bureautafel dmv slinger is voordeliger in aanschaf dan een electrisch verstelbare bureautafel. Er zijn verstelbare bureautafels met t-poot c-poot en vierpoot.

Toepassing van een verstelbaar bureau.

Een verstelbare bureautafel wordt toegepast wanneer er meerdere personen gebruik maken van deze werkplek. Dit gebeurt bij flexwerken, callcenters, dataverwerking. Door een verstelbare bureautafel toe te passen bespaar je m2 en aantal bureautafels. Er zijn rechthoekige en wing verstelbare bureautafels. Een verstelbaar bureau kan dus kostenbesparend zijn.

Versluis kantoorinrichters kan uitrekenen wanneer het voordeliger is om een verstelbaar bureautafel toe te passen ipv een standaard bureautafel. Wij hebben vele kantoren voorzien van verstelbare bureautafels. Meestal is dit in kantoortuinen. We hebben zelfs instelbare bureautafels omgebouwd tot verstelbare bureautafels. Doordat we merk onafhankelijk zijn hebben we veel merken en modellen die we kunnen toepassen. In onze showroom te 's-Hertogenbosch hebben we diverse modellen staan. Enkele lijnen zijn Vario Icon, Vepa Take 4, Vepa Step, Robberechts Connex en Connex 4 en Robberechts Quad. We hebben ervaring in Breda, Den Haag, Utrecht, Vianen, Rotterdam, Den Bosch, Waalwijk, Uden, Amsterdam en vele ander plaatsen.

Bureaus - Verstelbare Bureautafels
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.