u bevindt zich hier: Verrijdbaar Archief

Verrijdbaar archief

Wanneer u veel archief heeft is een verrijdbaar archief een oplossing. Een verrijdbaar archief bespaart vierkante meters. Versluis kantoorinrichters vertegenwoordigt het verrijdbaar archief van Bruynzeel. Bruynzeel heeft verschillende oplossingen voor een verrijdbaar archief. Wij kunnen voor u uitrekenen wanneer het zinvol is een verrijdbaar archief toe te passen in plaats van traditionele kantoorkasten.

Waar een verrijdbaar archief plaatsen?

Een verrijdbaar archief is te plaatsen in een kelder of op een verdieping. Er moet wel goed worden onderzocht wat de draagcapaciteit is van de vloer. Een verrijdbaar archief kan behoorlijk zwaar worden door al het papier. Als het verrijdbaar archief in een kantooromgeving staat kunnen we de buitenzijde afwerken met folies en of panelen. Hierdoor heeft het tevens een decoratieve functie.

Als het verrijdbaar archief op kantoor wordt geplaatst wordt vaak een opdekvloer geplaatst. Deze vloer wordt los op de vloer gelegd en is daardoor mee te verhuizen. Bij een verrijdbaar archief in een kelderomgeving wordt een rails in de vloer geïntegreerd.

Type verrijdbaar archief

Een verrijdbaar archief kan worden uitgevoerd met een mechanische systeem. Dit systeem moet door middel van het draaien aan een module inwerking gezet. Een elektronisch systeem wordt toegepast als er sprake is van een groot volume.

De adviseurs van Versluis kantoorinrichters kunnen voor u een voorstel maken en uitrekenen wat de beste oplossing voor u is. Wij hebben vele verrijdbaar archief bij verschillende branches mogen plaatsen. In Breda Eindhoven ’s-Hertogenbosch Tilburg Nijmegen en vele andere plaatsen.

Bel 073 - 80 00 266 en vraag naar een van onze specialisten

Archiefkasten - Verrijdbaar Archief
Paperless office? Dit laat nog wel even op zich wachten. Want ondanks de explosief toenemende digitalisering gebruiken we nog net zo veel papier als voorheen. We gaan niet minder maar anders opbergen.
Opbergen - Verrijdbaar Archief
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...