u bevindt zich hier: Vergadertafel

Vergadertafels

De vergadertafel is tegenwoordig meer dan alleen een eenvoudige tafel. Aan de vergadertafel wordt niet alleen vergaderd. De vergadertafel wordt multifunctioneel ingezet.

De vergadertafel wordt tevens gebruikt voor presentaties. Een goede presentatie verkoopt uw boodschap. Bij piekuren van bezetting in een kantoor kan de vergadertafel tevens gebruikt worden als flexwerkplek.

Als u de vergadertafel voor meerdere functies ingezet wordt zal deze hiervoor worden aangepast d.m.v. data en stroomaansluitingen. Natuurlijk kunt de uitstraling van de vergadertafel zelf bepalen van minimalistisch tot uitbundige luxe.

Wij, Versluis kantoorinrichters kunnen u laten zien welke oplossingen wij eerder in Nederland hebben verzorgd. Wij maken graag met u een afspraak om op locatie eerst te inventariseren en daarna in onze showroom de oplossing te laten zien.

Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van de kantoormeubilair specialisten van versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 80 00 266.

  1. Showroom

Vergadertafels en bijbehorende stoelen van topmerken en designers staan voor u klaar in onze showroom.