u bevindt zich hier: Vergaderstoel

Vergaderstoel

Zitten doen we veel. We kennen bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen vergaderstoelen etc. Elke kantoorstoel heeft zijn functie en vereisten. Bureaustoelen moeten voldoen aan de gestelde arbo-normen. Wij gaan nog verder. Dit betekent dat bureaustoelen aan NPR normen voldoen. Dit houdt in dat deze bureaustoelen voor 90% van alle kantoorgebruikers voldoen aan ergonomisch goed zitten op deze bureaustoelen.
Directiestoelen en vergaderstoelen moeten naast functionaliteit ook comfortabel zijn en een uitstraling hebben die bij u past. Daarom nodigen wij u uit om directiestoelen, vergaderstoelen en bureaustoelen bij ons in de showroom te komen proef zitten.
Mocht dit echt niet lukken dan kunnen we na een inventarisatiegesprek de stoelen bij u op proef zetten.
Versluis kantoorinrichters is onafhankelijk en kan daardoor uit verschillende merken en modellen een advies geven.

Vergaderstoelen - Vergaderstoel
De vergaderstoelen zijn leverbaar met een 4-poot, slede of wang onderstel.Een slede frame is makkelijk wanneer er vloerbedekking ligt. Bekleding in leder en onderstel in chroom geeft extra luxe.
Stoelen - Vergaderstoel
Een allrounder, een multitalent, een stoel voor het flexibel inzetten in congres-, meeting-, seminar- en scholingsgebied. Dat heeft u nodig bij presentaties.
Kantine stoelen - Vergaderstoel
Kantine of ook wel bedrijfsrestaurantstoelen moeten eenvoudig in onderhoud zijn. De materialen en kleuren geven de ruimte sfeer en uitstraling die u wenst.