u bevindt zich hier: Vergadermeubilair

Vergadermeubilair

Vergaderen gebeurt vaak op kantoor, zowel met interne als externe partijen. Een vergaderkamer kan dus voor verschillende doelgroepen zijn. Vergadermeubilair is dan ook in vele variaties en uitvoeringen te verkrijgen. Vaak zijn de vergaderkamers voor ontvangst met externe relaties als klanten representatiever dan de kamers voor interne besprekingen. Het onderscheid zit vaak in de uitvoering van het vergadermeubilair. Onder vergadermeubilair verstaan we vergadertafels en vergaderstoelen. Bij de verschillende vergadertafels zijn ook bijbehorende kasten verkrijgbaar.

Vergadermeubilair en vergaderstoelen.

Bij vergadermeubilair horen natuurlijk ook vergaderstoelen. Vergaderstoelen zijn leverbaar met een 4-poot, slede of wang onderstel.
Een slede frame is makkelijk wanneer er vloerbedekking ligt. Extra luxe uitvoering krijg je door het onderstel uit te voeren in chroom. De vergaderstoelen kunnen worden gestoffeerd in verschillende kwaliteiten stof als polyacryl, kamgarenwol en leder. Met chroom en leder creëer je luxe vergadermeubilair. Er zijn ook vergaderstoelen met frames in matchroom.

Vergadermeubilair en vergadertafels.

Een van de opvallendste onderdelen van vergadermeubilair zijn vergadertafels. De vergadertafels zijn er in diverse afmetingen, vormen en materialen. Vergadertafels kunnen ook flexibel zijn, in de zin van aan te passen in grootte en vormen van opstellingen. In vergadertafels kan ook elektrificatie verwerkt worden. Dit voor stroom en data. Het prijsverschil van de vergadertafels zit voornamelijk in het bladmateriaal. Deze is te verkrijgen in kunststof, Hpl en houtfineer.

Versluis kantoorinrichters heeft alle know-how om u een gedegen advies te geven.
Wij maken graag met u een afspraak om op locatie eerst te inventariseren en daarna in onze showroom de oplossing te laten zien.
Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met een van de  kantoormeubel specialisten van Versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073-80 00 266. of mail naar
info@versluisbv.nl Wij hebben voor vele relaties en organisaties ruimtes met vergadermeubilair mogen inrichten. Van Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht, Breda, Eindhoven en vele ander plaatsen.

Enkele merken vergadermeubilair uit onze collectie zijn: Vario, Walter Knoll , Vepa, Castelijn, Thonet, Sicamé, Frosscher.  

Vergadertafels - Vergadermeubilair
Een vergadertafel kan voor verschillende doelgroepen zijn. Vaak zijn de vergaderkamers voor ontvangst met externe relaties als klanten representatiever dan de kamers voor interne besprekingen.
Vergaderstoelen - Vergadermeubilair
De vergaderstoelen zijn leverbaar met een 4-poot, slede of wang onderstel.Een slede frame is makkelijk wanneer er vloerbedekking ligt. Bekleding in leder en onderstel in chroom geeft extra luxe.