u bevindt zich hier: Vario Kantoorkasten

Vario kasten voor kantoor en thuis

Versluis kantoorinrichters is al meer dan 40 jaar importeur voor Nederland van Vario kantoormeubelen. Vario systeemmeubilair hebben wij exclusief voor Nederland. Vario kantoor meubelen heeft de grootste collectie kasten. Deze kasten zijn vanwege de vele maten en uitvoeringen toe te passen in kantoor maar ook voor thuis. Doordat de kasten van hout zijn kunnen we altijd wel de gewenste kleur vinden.

Vario kast systemen zijn met roldeurkasten , twee deurskasten ook wel vleugeldeurkasten genoemd , schuifdeurkasten en openkasten. Het kasten model M1 kunt u zelf samenstellen door ze te stapelen. Het zijn zogenaamde stapelboxen. Hiermee kunt alle soorten archief opbergen.

U kunt uw kast uitvoeren als wandkast , ruimte verdeler en dressoirkast. Deze kasten kunnen aan beide zijden worden gebruikt. Vario kasten kunnen worden samengesteld uit diverse onderdelen. In een openkantoor vervangt dit de systeemwanden. De achterkant kan zo worden afgewerkt dat u niet ziet dat dit een kast is.

Er bestaat ook een mogelijkheid om de kasten een extra akoestische functie te geven. De roldeuren kunnen worden uitgevoerd met een perforatie en de achterkant van de kast is tevens leverbaar met stoffen panelen.

Kortom Vario kasten bieden elke mogelijkheid die u maar wenst. Verassluis kantoorinrichters hebben vele kastoplossing geleverd. Rechtstreeks of via een advies van een interieurarchitect in vele plaatsen in Nederland van Noord brabant, zuid Holland Noord Holland utrecht Gelderland en zeeland. Maar ook België.

Tevens  hebben wij Vario geleverd in:

Amersfoort ; Amsterdam ; Apeldoorn ; Arnhem ; Breda ; Delft ; Den Bosch ; Den Haag ; Dordrecht ; Eindhoven ; Helmond ; Leiden ; Nijmegen ; Nijmegen ; Oss ; Roosendaal ; Rotterdam ; Tilburg ; Uden ; Utrecht ; Veghel ; Waalwijk ; Zwolle

Wilt u meer informatie ontvangen bel gerust 073 80 00 266 of bezoek onze showroom in 's-Hertogenbosch..

  1. Home

Persoonlijk opbergen - Vario Kantoorkasten
Iedereen heeft zo wel persoonlijke spullen die we bij onze werkplek willen opbergen. Dit kunnen we in ladeblokken, bijzetkastjes of modulaire stapleboxen doen. In verschillende dieptes en indelingen
Opbergen - Vario Kantoorkasten
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...