u bevindt zich hier: Vario Bureau Tafel

Vario Bureau - Tafel

Versluis kantoorinrichters is al meer dan 40 jaar importeur voor Nederland van Vario kantoormeubelen.

Vario systeemmeubilair hebben wij exclusief voor Nederland. Vario heeft 4 bureau en tafellijnen te weten :

Modellen met een 4 poot, C poot en T poot onderstellen.

Bureautafel model Icon is heeft zelfs een Red Dot Design award gekregen. Vele concurrenten zijn daarna gevolgd met een look a like. Vario Icon is het original.

Vario bureautafels zijn in vele maten. U moet denken aan een afmeting van 62 x 80 cm tot en met vergadertafels van 160 x 240cm uit 1 stuk. Standaard kunt u de Vario tafels verkrijgen in een tal van blad en onderstel kleuren. De Bureau en vergader bladen zijn leverbaar in 13mm en 25mm spaanplaat, volkern, houtfineer en linoleum. De Vario vergadertafels zijn tevens leverbaar op een kolomvoet met blad van zelfs 140 x 140cm. Onvoorstelbaar mooi design.

Wij Versluis kantoorinrichters leveren Vario meubelen door heel Nederland. Ook bezoeken wij vele architecten. In Bergen op Zoom , Den Bosch , Veghel , Uden , Breda , Rotterdam kortom overal.

In onze showroom van ruim 1000m2 hebben we een ruime collectie van vario meubelen.U bent van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan de Rietveldenweg 88 te 's-Hertogenbosch.. Onze verkoopadviseurs van de afdeling kantoorinrichting staan u graag te woord.

U kunt ons bereiken in 's-Hertogenbosch nummer 073 - 80 00 266.

Bureaus Vario - Vario Bureau Tafel
Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud de grote kracht van deze meubellijnen.