u bevindt zich hier: Vakbeurs Facilitair

 Vakbeurs Facilitair

De vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch is het vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland en België.  Op 13, 14 en 15 januari 2016 vindt de achttiende editie plaats.

Op de Vakbeurs facilitair presenteren ruim 400 standhouders en wordt gemiddeld door bijna 20.000 bezoekers bezocht.  Bijna de gehele Brabanthallen in Den Bosch worden gebruikt om alle standhouders tijdelijke te huisvesten.

 
Naast een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, zijn er tijdens de beursdagen ook diverse thema's zoals design, werkplek, licht, duurzaamheid en milieu.

Op de vakbeurs facilitair 2016 wordt extra aandacht gegeven voor de sectoren van het onderwijs en de zorg, waardoor de vakbeurs Facilitair óók voor het jaar 2016 wederom zowel het grootste als meest complete evenement op het gebied van facilitair management zal zijn.

Bent u op de vakbeurs Facilitair geïnspireerd, breng dan zeker ook een bezoek aan de showroom van Versluis kantoorinrichters waar wij u in een rustige ongedwongen omgeving uitleg en aandacht kunnen geven. Wij zijn onafhankelijk totaalaanbieder, om die reden geven wij een objectief advies en kunnen wij ieder merk leveren.

Op de route naar de Brabanthallen komt u bij onze showroom aan de Rietveldenweg 88.

 

 

  1. Home