u bevindt zich hier: Vakbeurs Facilitair en Versluis

 Vakbeurs Facilitair en Versluis kantoorinrichters+

Vakbeurs facilitair

De vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch is het vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland en België.  Op 15, 16 en 17 januari 2014 vindt de zestiende editie plaats.
Op de Vakbeurs facilitair presenteren ruim 400 standhouders en wordt gemiddeld door bijna 20.000 bezoekers bezocht.  Bijna de gehele Brabanthallen in Den Bosch worden gebruikt om alle standhouders tijdelijke te huisvesten.

 
Versluis kantoorinrichters presenteert een noviteit op facilitair.

Versluis kantoorinrichters zal voor de 10e keer deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair. U kunt ons vinden op standnummer 3.011. Wat gaan we aan u presenteren? Een noviteit.

Een noviteit op het gebied van Loungen. Door Het Nieuwe Werken komt loungen op kantoren steeds meer voor. Wij presenteren en introduceren voor de Nederlandse markt een flexibele oplossing voor loungen. Een oplossing/investering moet efficiënt ingezet kunnen worden. Onze noviteit is een loungebank die u zelf kan aanpassen voor meerdere functies zonder dat gereedschap en verloren tijd.

Deze loungebank Marea heeft tevens op de beurs in Dubaï een Red Dot design Award gekregen.

Naast de loungebank Marea presenteren we tevens een lage bank model In Motion. In Motion kan in vele kleurrijke opstellingen gemaakt worden met diverse functionaliteiten als verlichting, stroom en laptop houders.

Op een beurs kunnen we beperkt enkele oplossingen tonen. Derhalve hebben we speciaal tijdens de Vakbeurs Facilitair onze showroom aangepast een uitgebreide presentatie van  enkele thema’s welke we ook op de Vakbeurs Facilitair extra aandacht aangeven.

Op de route naar de Brabanthallen komt u bij onze showroom aan de Rietveldenweg 88.

Versluis kantoorinrichters + info@versluisbv.nl 073 – 8 000 266.

Wij leveren in diverse regio’s. Den Bosch Eindhoven Boxtel Oss Veghel Utrecht Waalwijk Breda Rotterdam Amsterdam en vele andere plaatsen.

  1. Home