u bevindt zich hier: Treinbanken

Treinbanken

Treinbanken zijn banken die vernoemd zijn naar de bankopstelling in een treincoupe. Echter zijn het banken die multifunctioneel worden toegepast in ontmoetingsruimte binnen een kantoor. Meestal in een bedrijfsrestaurant/kantine. Een treinbank heeft een sfeervollere uitstraling dan een standaard stoel. Een treinbank wordt meestal langs de muur geplaatst. Dit omdat een treinbank ivm het gewicht en grootte niet eenvoudig verplaatst kan worden. Wanneer de treinbank met de achterzijde tegen de muur staat bespaart het tevens kosten. De achterzijde van de bank hoeft dan niet gestoffeerd te worden.

 

Modellen treinbanken

Er zijn diverse modellen treinbanken. Het onderscheid is enkel of dubbel, hoge of lage rug en hoge of lage zit. Een single treinbank wordt tegen een wand geplaatst. Aan de voorzijde kunnen dan kolomtafels en losse stoelen worden gepositioneerd. Een dubbele treinbank is aan 2 zijden te gebruiken. De bank wordt haaks op de wand geplaatst. Hierdoor wordt er een treincoupé gecreëerd. Voor een betere akoestiek kunnen de ruggen hoger worden uitgevoerd. Dit kan bij een enkele en dubbele uitvoering. De  meest bekende treinbank wordt gebruikt voor standaard tafelhoogte. Er zijn tevens hoge treinbanken voor combinaties van statafels en barkrukken.

Uitvoering treinbanken
De uitstraling van de treinbank wordt bepaald door stof en kleur. De rug van de treinbank kan glad, met stiknaad of gecapitonneerd gestoffeerd worden. De keuze van type stof is bijna oneindig, laat staan de kleur. Er bestaat tevens de mogelijkheid om de stof te voorzien van een foto. De treinbank kan worden voorzien van pootjes en plint. De hoogte en kleur is nader te bepalen. Lengte van de treinbank is altijd op maat. Dit sluit goed aan bij  Versluis Kantoorinrichters! Maatwerk is onze standaard!
Versluis kantoorinrichters Den Bosch,  Rietveldenweg 88,  073 – 8 000 266 info@versluisbv.nl
 
Versluis levert in Den Bosch Breda Eindhoven Tilburg Waalwijk Oss Veghel Vught Boxtel Uden Best Amsterdam Rotterdam Utrecht en vele ander plaatsen  
 

  1. Home

Treinbanken - Treinbanken
Functioneel hoeft niet saai te zijn! Met een lounge treinzit creëert u een inspirerende omgeving. De loungemeubelen dragen identiteit en sfeer uit. Versluis Kantoorinrichters adviseert en presenteert