u bevindt zich hier: Stoelen reiniging

Stoelen reinigen

Op kantoor worden de vloer- en meubeloppervlakten schoongemaakt. De vloer wordt gestofzuigd en harde vloeren als tegels en linoleum worden ook nog gedweild. Bureaubladen en kasten worden afgedaan met een vochtige doek. Dit zijn de normale dagelijkse schoonmaakheden. Heeft u weleens met de hand op de zitting en of rugleuning van uw bureaustoel geklopt? Probeer het eens en zie wat er gebeurt.

De zitting en rugleuning van een bureaustoel worden bijna nooit afgedaan. Dit is een van de ergste bronnen van bacteriën op kantoor. Wij, Versluis kantoorinrichters, kunnen uw stoelen weer fris en schoon krijgen. Wij reinigen alle soorten bureau- en vergaderstoelen. Bijna alle vlekken kunnen we reinigen. Veel voorkomende vlekken ontstaan door koffie, fruit en lichaamseigen stoffen (denk hierbij aan het vastpakken van de stoel bij de rugleuning).

Wij kunnen op locatie de stoelen reinigen of tijdelijke stoelen plaatsen en uw stoelen op onze eigen technische dienst reinigen. De stoelen zijn na ca. 6 uur weer voor gebruik geschikt.

Bel 073- 8 000 266 voor een vrijblijvende afspraak. De adviseurs van Versluis Kantoorinrichters kunnen u vertellen of het zin heeft de stoelen te reinigen of wellicht beter te herstofferen. Want ook voor stoelen stofferen kunt bij ons terecht!  

  1. Contact