u bevindt zich hier: Sicame

Sicame Office

SICAME Office is een familiebedrijf opgericht in 1919. SICAME Office is een toonaangevend fabrikant van houten kantoormeubelen, meubelen voor vergaderruimtes en specialiseert zich eveneens in maatwerk voor kantoorruimtes.

De productie van SICAME Office kantoormeubelen is gevestigd in Ninove. SICAME Office ontwerpt en fabriceert kwalitatief hoogstaande kantoormeubelen met een scherp oog voor kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Modellen van Sicame

Sicame heeft nog enkele traditionele modellen in het programma. Een van deze modellen is Osiris. Osiris heeft een bladdikte van 38mm en houten wangen als onderstel.

Het meest verkochte model van Sicame is Essential. Essential is een 4 poots programma in verschillende kleuren houtfineer en gecombineerd met stalen poten met houtinleg. De laatste modellen van Sicame is de S serie. Dits is S1, S2, S3 en S4. S1 is binnen de Sicame lijn het Topmodel. Alle andere Sicame modellen zijn wederom zeer aantrekkelijk geprijsd. Sicame heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Versluis kantoorinrichters en Sicame

Versluis kantoorinrichters is een van de oudste Sicame dealer in Nederland. Wij transporteren en monteren de meubels van Sicame zelf. Hiervoor hebben de monteurs van Versluis speciale opleidingen voor gevolgd. In onze showroom te 's-Hertogenbosch hebben we een uitgebreide presentatie van Sicame meubelen staan. Op dit moment staan de lijnen Essential, S1, S2 en S4 in onze showroom. Onze ontwerpafdeling beschikt over de CAD bibliotheek van Sicame en kan dus een perfecte presentatie voor u maken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken mail naar info@versluisbv.nl voor documentatie of bel naar 073 - 80 00 266 en vraag naar onze adviseurs.

Wij hebben Sicame meubilair al in vele plaatsen in Nederland geleverd. U kunt hierbij denken aan plaatsen in  Zeeland, Noord Brabant, Zuid Holland Utrecht en Noord Holland.