u bevindt zich hier: Sedus bureaustoelen

Sedus

Sedus algemeen

Sedus is een bedrijf heeft in meer dan het 140-jarige bestaan steeds opnieuw trends heeft gezet. Wat betreft ergonomie, productiemethoden en ecologie. Sedus is een wereldwijd opererend bedrijf en geeft kantoorinrichtingen steeds weer nieuwe vormen met een nieuwe eigentijdse inhoud. Van de ontvangstruimte, individuele en grote kantoortuinen tot en met het directiekantoor kan beantwoord worden met het assortiment van Sedus. Dit volgens alle regels van de moderne werkplekinrichting en  de wensen van de klant.

 

Duurzaamheid en kwaliteit van Sedus

Duurzaamheid wat verstaat Sedus daaronder? Sedus brengt al ruim vijftig jaar actief milieubeheer in de praktijk. Dit doet Sedus door het ontzien van ressources, het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen en de integrale benadering van ontwikkeling en productie tot aan verpakking en logistiek. Sedus was de eerste meubelfabrikant in Duitsland die is gevalideerd en speelt zodoende in heel Europa een voortrekkersrol binnen de kantoorinrichtingsbranche. Het principe "ecologie en economie zijn geen tegenstellingen, maar onmisbare delen van een geheel" en bepaalt de aanpak en de handelswijze van het bedrijf. Duurzaamheid is hiermee toch wel door Sedus bevestigd.

Sedus produceert conform de kwaliteitsstandaard DIN ISO 9001/EN ISO 29001. In het interne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum test Sedus met behulp van testprocessen die ver boven de Europese voorschriften en kwaliteitsnormen liggen.  De in heel Europa aanwezige reparatieservice waarborgt een functionaliteit van de producten die veel verder gaat dan de garantieperiode. Zo kent Sedus een levenslange garantie op de gaslift. Geen enkele fabrikant als Sedus biedt deze kwaliteit.

 

Versluis en Sedus

Versluis staat ook voor duurzaamheid, kwaliteit en innoveert moderne kantoorinrichtingen. Immers is bij ons maatwerk standaard. Daarom passen Versluis en Sedus uitstekend aan elkaar. Versluis is al meer dan 3 decennia lang partner van Sedus. De adviseurs en technische mensen hebben allemaal de strenge trainingen van Sedus gevolgd en zijn gecertifieerd Sedus partners. Ieder zijn eigen vlak. In onze showroom hebben we diverse Sedus bureaustoelen en Sedus vergaderstoelen zijn, die u kunt zien en proefzitten. Uiteraard kunnen door middel van materiaalstalen uw Sedus stoel samenstellen. Versluis geeft ook onderhoud aan de Sedus stoelen. Hierdoor kunnen de stoelen levenslang mee. Wij leveren de Sedus stoelen bijna in heel Nederland vanuit onze standplaats Den Bosch. Hier kunt u denken aan Waalwijk, oosterhout Tilburg Breda Roosendaal Eindhoven Best Boxtel Veghel Uden Oss Gorinchem  Vianen Utrecht Rotterdam Den Haag Amsterdam en vele andere plaatsen. Bel 073 – 8 000 266 of mail info@versluisbv.nl en vraag geheel vrijblijvend informatie aan of een afspraak.

Sedus - Sedus bureaustoelen
Sedus Stoll AG Een bedrijf met traditie dat in zijn meer dan 140-jarige bestaan steeds opnieuw trends heeft gezet. Wat betreft ergonomie, productiemethoden en ecologie.