u bevindt zich hier: Sedus bureaustoelen Nederland

Sedus Bureaustoelen Nederland

Voor Sedus bureaustoelen Nederland kunt u terecht bij Versluis kantoorinrichters te

's-Hertogenbosch. Wij zijn met trots partner van deze stoelenfabrikant. Sedus is een duits stoelen fabrikant van topkwaliteit stoelen. De laatst jaren heeft Sedus Stoll naast het behoud van kwaliteit extra aandacht gegeven aan uitstraling en design. Hierdoor is Sedus ook bekend geworden bij de interieurarchitecten. Sedus Stoll heeft uiteraard een complete stoelen familie. (Dit betekent dat alle bij iedere bureaustoel model ook een bijpassend vergaderstoel is ). Echter heeft Sedus ook modellen welke op zichzelf zijn.

Een selectie van enkele modellen Sedus stoelen zijn:

 

On spot

De On spot van Sedus is een stoel voor kantoor en thuis. De On spot heeft een comfortabele zitpositie met een perfect evenwicht van een actieve en een ontspannen houding. De On Spot van Sedus is dusdanig ontworpen, dat het ook in combinatie met vergadertafels goed functioneert. Voor voelbare ergonomie zorgen de schaal die het lichaam omsluit, de comfortabele armleuningvleugels en de lendenvoorwelving . DE On Spot van Sedus is leverbaar in vijf schaalkleuren, vier framevarianten, metaal of hout, puristisch of gestoffeerd. De On Spot kunt u zelf persoonlijk samen stellen.

 

Allright

De Sedus  Allright heeft de potentie om een moderne klassieker te worden. Het heeft een tijdloos design . De Allright is universeel inzetbaar en kan met andere meubels of stijlwerelden goed worden gecombineerd. De Allright van Sedus past gewoon altijd en zelfs wanneer de inrichting of indeling van ruimten in de toekomst verandert. Dat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de planners die daardoor over meer flexibiliteit beschikken. De kleine knop in de armleuning neemt zowel de kleur als het materiaal aan van de stoffering. Een knop of oog voor detail.

Turn around

De werkomgeving van vandaag en morgen zal steeds sterker be?nvloed worden door Het Nieuwe Werken. Hierdoor ontstaan andere ruimteverdelingen en werkplekken. Daartoe behoren ook de stawerkplekken met hoge tafels, aanlandwerkplekken als workbenches . De Turn around is de functionele bureaustoel voor team- en projectwerkzaamheden leverbaar als hoge en als lage variant. 

De Turn around nodigt ook uit om van houding te veranderen: behalve ontspannen achteroverleunen zijn er ook zijdelingse, naar de gesprekspartner gerichte zitposities mogelijk. Daardoor is zitten en opstaan erg eenvoudig. 

 

Bureaustoelen Black Dot Quarterback en Mister 24

De bekendste stoelen modellen van Sedus zijn wel de Quarterback, Black Dot en de Mister 24.

De Sedus Quarterback verschaft met zijn hoge rugleuning een veilige steun en biedt in elke positie een basis voor geconcentreerd werken. De standaard hoge rugleuning van de Quarterback is leverbaar in rondom gestoffeerd of in diverse kleuren netweave.

De Black Dot bureaustoel van Sedus overtuigt door een individuele uitstraling, een uniek zitcomfort met een gestoffeerde of een transparante membraanrugleuning. Wanneer je de Black Dot optilt voel je de ?Duitse ?kwaliteit.

Bij de ontwikkeling van de bureaustoel Sedus mr. 24 zijn de zwaar gestelde eisen werkelijkheid geworden. Dit door een perfecte ergonomie, de hoogste kwaliteitsnormen en absolute robuustheid. Zelfs voor personen met een lichaamsgewicht tot 200 kg is Sedus mr. 24 ideaal voor gebruik in een drieploegensysteem.

In de showroom van Versluis kantoorinrichters rietveldenweg 88 te Den Bosch kunt u de Sedus stoelen zien en uitproberen. Bel 073