u bevindt zich hier: Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Een van de typen kantoorkasten is de schuifdeurkast. De deuren van de schuifdeurkasten lopen over of hangen aan een rails. Schuifdeurkasten hebben dezelfde mogelijkheden van hoogtes als andere kantoorkasten. Het grote verschil van schuifdeurkasten is design, breedtes en mogelijkheden met akoestiek.

 Design in schuifdeurkasten.

Schuifdeurkasten zijn leverbaar in staal en hout. De houten schuifdeurkasten kunt u laten uitvoeren in verschillende hout dekoren of uni dekoren. Zo kunt u bijvoorbeeld de romp in wit, deuren en topblad in een donkere hout dekor verkrijgen en hierdoor een moderne klassieke en tijdloze designkast creëren.  De M9 schuifdeurkast van Vario is een echte design schuifdeurkast. De M9 heeft geen voor of achterliggende deuren. De schuifdeuren gaan dmv een hefboommechaniek voor elkaar langs. In een dichte situatie heeft deze schuifdeurkast een vlakke dichte voorzijde.

Afmetingen van schuifdeurkasten

De schuifdeurkasten zijn net als andere kantoorkasten in hoogtes van 2 tot 5 ordnerhoogtes. Het onderscheid van schuifdeurkasten zit in de breedte. De breedtes van schuifdeurkasten zijn 160, 200 en 240cm breed. Er zijn nu zelfs mogelijkheden tot 360cm. Dit is dan wel een schuifdeurkast met 3 deuren.

Schuifdeurkasten en akoestiek.

De beste akoestische demping in een ruimte is een volle open kantoorkast. Dit is natuurlijk niet fraai. Schuifdeurkasten kunnen uitgevoerd worden met geperforeerde deuren. Deze perforatie is in verschillende designs mogelijk. Achter de perforatie zit een akoestische mousse. Deze combinatie van akoestische mousse en perforatie geeft de schuifdeurkast een perfecte verhouding van design, uitstraling en geluidsdemping.

 Versluis kantoorinrichters is merk onafhankelijk. In ons assortiment hebben we diverse fabrikanten en modellen schuifdeurkasten. Van lage tot hoge en van praktische tot design schuifdeurkasten. Bel 073 - 80 00 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar onze adviseurs. Zij kunnen u alle informatie geven over het ruime assortiment aan schuifdeurkasten.

Opbergen - Schuifdeurkasten
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...