Voor schoolinrichting en schoolmeubilair moet u bij de onderwijsspecialist Versluis zijn

Versluis is de onderwijsspecialist. Wij als schoolinrichter ontwerpen en leveren creatieve oplossingen voor leer- en werkomgevingen. Versluis schoolinrichters denkt graag met u mee over een schoolomgeving waar het prettig is te leren en te werken, waarbij uw inrichtingswensen centraal staan. School inrichten is onze passie.

Verschillende ruimtes in een school

In een schoolomgeving zijn diverse ruimtes. Dit is mede afhankelijk van of het voortgezet onderwijs of hoger onderwijs is. Verschillende ruimtes in scholen zijn: Leslokalen, collegezalen, kantine of aula, studieruimtes, mediatheek,  lerarenkamers, Auditorium, Garderobes, kluisjes, kleedkamers bij de gymzalen, administratie en vergaderkamers. In een schoolgebouw zijn er meerdere  type gebruikers. Dit zijn leerlingen, leraren, conciërges en administratief ondersteunende mensen. Het type onderwijs is ook bepalend voor specifieke eisen aan de diverse schoolmeubelen. Hierbij kunt u denken aan de lengtes van de leerlingen en multifunctionele toepassingen.

Referenties en assortiment van Schoolinrichter Versluis

Schoolinrichter Versluis heeft reeds diverse scholen ingericht. Enkele referenties zijn De HAS ( hoge agrarische school) locatie Venlo en Den Bosch, Hoofdvaartcollege Hoofddorp, De Rooi Pannen Tilburg, Graaf Engelbrecht college Breda, Tessenderlandt college Breda, Mencia de Mendoza Breda. Onze leveringen bestonden uit lerenkamers, leerlingensets, treinbanken, aula inrichting, mediatheek, auditorium, lockerkasten, studieopstellingen en werkplekken.

Schoolinrichter Versluis is merk onafhankelijk. We hebben een uitgebalanceerd assortiment aan schoolmeubelen en onderwijsmeubilair.

 

Wilt u een goed advies en scherpe aanbieding van schoolmeubelen? Aarzel niet en bel 073 – 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Wij leveren in vele plaatsen enkele voorbeelden zijn: Den Bosch, Breda, Bergen op zoom, Tilburg Eindhoven  Best  Oisterwijk  Boxtel Vught Waalwijk  Veghel Eindhoven  Oss Uden Nijmegen Utrecht Vianen Amsterdam Rotterdam Gorinchem Zwijndrecht Dordrecht Moerdijk