u bevindt zich hier: Scheidingswanden

Scheidingswanden

Veel organisaties hebben meerder afdelingen, vaak verzameld in 1 ruimte.
Op deze werkplekken wordt er veel gebeld of is er kort overleg, een scheidingswand is dan geen overbodige luxe!

Bureau's afschermen met scheidingswanden

Om de concentratie te behouden schermen we de bureau’s af. Dit doen we met scheidingswanden. Deze scheidingswanden zijn in verschillende hoogte en breedte. Het dempen van het geluid wordt uitgedrukt in akoestiche waarde. Dit wordt beïnvloed door hoogte en materiaal. Is het bespannen met stof en heeft het een akoestische mousse als vulling. Scheidingswanden worden veelal toegepast op call centers. Hier wordt veel geluid geproduceerd.

Scheidingswanden met luchtcirculatie

Bij toepassing van de wanden moet met de luchtcirculatie rekening worden gehouden. Wij hebben in vele kantoortuinen scheidingswanden geadviseerd. Hier hebben we veel ervaring opgedaan en oplossingen bedacht. Scheidingswanden geven ook een visuele afscherming.

Versluis kantoorinrichters heeft alle know-how om u een gedegen advies te geven. Wij maken graag met u een afspraak om op locatie eerst te inventariseren en daarna in onze showroom de oplossing te laten zien.

Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van de kantoormeubilair specialisten van Versluis Kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 80 00 266

Versluis BV ook voor uw Scheidingswanden

Plafondpanelen - Scheidingswanden
Ceiling Stage, ontworpen voor plafond toepassingen, kan ook tegen wanden geplaatst worden. Baffle Deluxe een vrijhangend akoestisch paneel aan beide zijden bekleed met exclusieve wol of bedrukte stof.
Scheidingswanden - Scheidingswanden
Alhoewel de nadruk ligt op visuele scheiding tussen bureaus zijn door toepassing van verschillende vullingen geluidsabsorberende oplossingen mogelijk.
Decoratieve wanden - Scheidingswanden
Custom Art NF is een in grijs aluminium ingelijst paneel dat bekleed is met een digitale print naar keuze. Custom Art NF panelen bieden een all-in-one akoestische design oplossing.
Wandpanelen - Scheidingswanden
Een trend bij bedrijven zijn grote open kantoorruimtes. Helaas versterken dit soort ruimtes ook het geluidsniveau op de werkplek. (akoestische) wandpanelen bieden hier een oplossing