Scheidingspanelen

Zoekt u een akoestisch scherm, geluidsscherm, scheidingspaneel, scheidingswand, bureauscherm of een geluidswerend paneel voor op kantoor, callcenter, stille ruimte of studiezaal dan bent u bij Versluis Kantoorinrichters aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring en een breed assortiment. Bovendien zijn wij onafhankelijk. Door de hedendaagse architectuur wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als beton, glas en staal. Op akoestisch gebied laten deze vaak te wensen over, waardoor steeds meer behoefte is aan geluidsabsorberende interieurelementen. Scheidingspanelen zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld en bieden uitstekende geluidsabsorberende waarden. Er is een groot verschil in de kwaliteit tussen verschillende merken scheidingspanelen, bureauschermen, ook wel scheidingswanden of geluidspanelen genoemd.

Kwaliteit en diversiteit

De kwaliteit van de scheidingspanelen zit in de inhoud en afwerking van de scheidingspanelen. Hiermee wordt bedoelt hoe de wand is opgebouwd. We kunnen de scheidingspanelen onderverdelen in Low - , Medium -  en High acoustic. Met deze verdeling kunnen we de kwaliteit van geluidsabsorptie aangeven. De meest toegepaste scheidingspanelen zijn de Medium en High scheidingspanelen. Er zijn scheidingspanelen van de grond en scheidingspanelen aan het bureau. De scheidingspanelen aan het bureau worden opzetwanden genoemd. Deze opzetwanden hebben meer de functie van visuele afscherming en mindere akoestische waarde.

Toepassingen van scheidingspanelen

Enkele toepassingen van geluidsniveau verlagende wanden:

Een variëteit aan accessoires maakt de gebruiksmogelijkheden compleet. Het biedt oplossingen voor individuele wensen.

Hierdoor kunnen motivatie en prestatie van de gebruiker positief beïnvloed worden.

De scheidingspanelen kunnen dus in veel afdelingen toegepast worden.

Versluis kantoorinrichters heeft vele organisaties geadviseerd voor toepassing van kantoorschermen / scheidingspanelen. Wij hebben wanden geplaatst in Den Bosch, Waalwijk; Tilburg Breda Veghel Oss Eindhoven Utrecht en vele andere plaatsen in Nederland.

Bel 073-8000266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar een van onze adviseurs.