u bevindt zich hier: Sato bureaustoelen

Sato

Sato bureaustoelen staan bekend om de Glide-Tec mechaniek. Deze gepatenteerde Glide-tec mechaniek heeft Sato zelf ontwikkeld. Hoe werkt deze Glide-Tec mechaniek van Sato? Sato gelooft in bewegend zitten. Dit betekent dat wanneer u met de rugleuning naar achter gaat. Schuift de zitting naar voren. Hierdoor blijft de hoek van de zitpositie in tact en blijven uw handen op uw toetsenbord.

Bij geen enkel ander mechaniek is dit mogelijk.

Sato oftewel Grammer. Deze Duitse stoelenfabrikant is begonnen met zitten in vrachtwagens.

De kennis van langdurig zitten is hier begonnen. Door de vraag naar een goede bureaustoel voor een lage prijs heeft Sato de Satoline ontwikkeld. Deze Satoline voldoet aan de gestelde Arbo normen. Versluis kantoorinrichters heeft in samenwerking met Sato een actie model. Dit model Satoline 6MFA heeft Versluis kantoorinrichters op voorraad.

In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 te 's-Heretogenbosch treft u een uitgebreide presentatie van de Sato stoelen. Bel 073 - 80 00 266 voor een afspraak en ervaar zelf de Glide- Tec mechaniek van Sato. Wij hebben reeds vele relaties kunnen overtuigen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda en andere plaatsen in Nederland.    

Bureaustoelen - Sato bureaustoelen
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.
Stoelen - Sato bureaustoelen
Budget bureaustoel A01 met 3D armleggers, verstelbare rug en zitdiepte, verchroomd onderstel, zitting en rug uitgevoerd in stof. Ergonomisch en ARBO getoetst met een AFHAAL prijs van € 469,00 voor ...
Stoelen - Sato bureaustoelen
Diverse aanbiedingen bureaustoelen, vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en kantinestoelen. Let op, want OP = OP