u bevindt zich hier: Roldeurkast

Roldeurkast

Een roldeurkast is een kast met deuren die opgerold worden. De meeste roldeurkasten hebben staande lamellen. Deze staande lamellen worden aan elkaar verbonden door een kunststof band aan de achterzijde of zijn aan elkaar geklikt. De meeste roldeuren rollen in achterkant en zijkant van de roldeurkast. De roldeurkasten zijn leverbaar in verschillende hoogtes. De hoogte van de roldeurkasten worden bepaald door ordner en hangmap hoogte. De kleur van de roldeurkasten is divers. Bij de roldeurkasten kunnen de roldeuren en romp in dezelfde kleuren of verschillend zijn.

Kwaliteit van de roldeurkast

Er is veel verschil in de kwaliteit van roldeurkasten. U kunt dit controleren door:

* Certificaten zoals tuv of gsa

* De roldeurkasten getest zijn of de kasten ook vol verhuisd kunnen worden

* Een vlakke bodem heeft dus geen op staande rand.

* De dikte van het plaatmateriaal

Uiteraard kunt bij bezichtiging van een roldeurkast ook kijken hoe de deuren en zijwanden zijn wanneer u er tegenaan duwt.

Een veel verkochte roldeurkast, is de roldeurkast van Robberechts de Cube. Deze Cube roldeurkast wordt veel verkocht door de goede prijs/kwaliteit verhouding. De roldeurkast is zeer prijsgunstig en heeft diverse testen ondergaan. De roldeurkasten kunnen ook uitgevoerd worden met topbladen met diverse kleuren en bladdiktes. Versluis kantoorinrichters heeft inmiddels duizenden roldeurkasten verkocht van verschillende merken. Versluis kantoorinrichters is een onafhankelijke organisatie en heeft roldeurkasten verkocht in Breda Den Bosch Eindhoven Tilburg en vele andere plaatsen in Noord Brabant. Vraag informatie aan via mail info@versluisbv.nl of bel 073 - 80 00 266 en vraag naar een van onze specialisten.  

Jalouziedeurkasten - Roldeurkast
Meest herkenbare opbergen van ordners met een minimum aan plaatsverlies is de jalouziedeurkast. De kasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende hoogtes en breedtes en in een verscheidenheid aan kleuren.