u bevindt zich hier: Reparatie stoelen

Stoelen reparatie

Uw bureaustoel ziet er nog goed uit. De bureaustoel is ook nog maar enkele jaren oud. De stoel heeft toch enkele mankementen. Het gaat niet meer naar beneden of wanneer u de stoel even niet heeft gebruikt staat de stoel in de hoogste stand. Rugleuning kan niet meer geblokkeerd worden, de stof is een beetje kapot. Dit kan allemaal gerepareerd en hersteld worden.

Service afdeling

Versluis kantoorinrichters doet meer dan advies en leveren van kantoormeubelen. Wij repareren, herstellen alle soorten kantoormeubelen. Onze serviceafdeling beschikt over jarenlange kennis en alle benodigde gereedschappen om uw meubelen te repareren. De servicemonteurs van Versluis kantoorinrichters kunnen op locatie repareren of stellen een tijdelijke oplossing ter beschikking en repareren of stofferen op onze technische dienst.

Naast reparatie reinigen en stofferen ook de bureaustoelen en vergaderstoelen. Bel 073 – 8 000 266 en vraag om een vrijblijvende prijsopgave. Zo kunt u zelf bepalen of u de stoel vervangt of laat repareren. Versluis kantoorinrichters gevestigd aan de Rietveldenweg 88 te ’s-Hertogenbosch repareert in Den Bosch, Waalwijk, Eindhoven, Tilburg, Breda tot Utrecht en Amsterdam toe.