u bevindt zich hier: Reparatie en Onderhoud

Reparatie en onderhoud van uw kantoormeubilair

Ook kantoormeubilair kan defect gaan en is aan onderhoud onderhevig. Wanneer het meubilair, als bureautafels en kasten, wellicht een aantal keren verplaatst is. Ook als de bureaustoelen al op enige leeftijd zijn, kunnen er mankementen optreden. Door met regelmaat de verschillende onderdelen van het kantoormeubilair te onderhouden kunnen deze mankementen worden voorkomen. Hierdoor blijft uw meubilair zowel in functionaliteit als uitstraling intact.

Service afdeling van Versluis kantoorinrichters

Versluis kantoorinrichters beschikt over een eigen serviceafdeling. Onze mensen hebben jarenlange technische know how van het meubilair. Onze servicemedewerkers worden permanent getraind en opgeleid door de verschillende producenten. Enkele namen van producenten zijn Haworth, Comforto, Vepa, Vario, Dauphin, Grammer, Sato, Robberechts etc. Onze service afdeling beschikt over een behoorlijke voorraad aan onderdelen. Hierdoor kunnen we de reparatie snel en accuraat oplossen.

Reparatie kantoormeubilair

Onder reparatie van kantoormeubilair verstaan wij:

Reparatie van bureaustoelen. Hierbij moet u denken aan defecte rugleuningen, gasveer en armleggers. Het stofferen van zittingen en rugleuningen. Maar wij reinigen ook de stoelen. Door middel van diepreiniging kunnen we stof en vele vlekken verwijderen en krijgt uw stoel weer een frisse uistraling.

Bij reparatie van kasten zijn het vaak de roldeuren en sloten. Ook de hoogteverstelling van de bureautafels kunnen we repareren. Wij zijn merk onafhankelijk en geven alle merken onderhoud en reparatie. Ook merken die niet in ons assortiment zijn als Ahrend, Gispen, Lensvelt, Markant andere merken. Maar ook merken die niet meer bestaan zoals Aspa en Assenburg.

Zijn diverse onderdelen van de defecte meubelen nog goed dan kunnen we van de goede bestaande onderdelen een compleet goede stoel of kast samenstellen. Vaak kunnen we van 5 defecte stoelen 3 goede stoelen samenstellen. Wanneer het bureaublad niet meer mooi is of u bent uitgekeken op de kleur? We monteren een ander blad op het frame en u hebt een heel nieuwe uitstraling van uw kantoor.

Hebt u defecte stoelen, tafels of kasten bel 073 - 80 00 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag voor vrijblijvend prijsvoorstel. Wij repareren in de Randstad, Zeeland, Drechtsteden, Geheel Noord-Brabant en Gelderland.

Kortom voor alle merken en reparaties van kantoormeubelen als bureaustoelen, Kasten, bureautafels en ander kantoormeubilair moet u bij de Service afdeling van Versluis Kantoorinrichters zijn.