u bevindt zich hier: Reparatie Aspa meubelen

 Reparatie Aspa meubelen

Aspa meubelen in gebruik? Aanvulling of reparatie nodig? Versluisbv.nl kan het voor u verzorgen.  Bel 073 – 8000266 of mail info@versluisbv.nl In Nederland zijn nog veel Aspa gebruikers. De Aspa kantoormeubelen als bureaus, ladeblokken en uiteraard de  bekende roldeurkasten zijn van topkwaliteit. Echter na een aantal jaren kunnen ook deze meubelen aan onderhoud onderhevig zijn. Een kleine reparatie en de kasten kunnen weer jaren mee. Wij hebben een voorraad aan onderdelen. Hiermee kunnen we uw kantoorinventaris weer in optima forma brengen.

Meest voorkomende reparaties aan Aspa kantoormeubilair.

Aspa archiefkasten

Een van de meest voorkomende reparaties aan Aspa kantoormeubilair zijn de archiefkasten. Niet dat deze van slechte kwaliteit zijn, maar er zijn vele duizenden kasten verkocht en in gebruik. Door paperclips en ander klein materiaal onder in de rails van de roldeuren belandt worden de deuren geforceerd gesloten. Hierdoor komen de kunststof banden in de roldeuren onderdruk te staan. Na enige tijd scheuren deze. Kast wegdoen en een nieuwe kopen is zonde. Onze servicemonteurs kunnen in een half uur tijd de deur repareren. Andere voorkomende reparaties zijn slothaken, stuitnokken onder en boven. Geen probleem wij kunnen het repareren.

 

Aspa ladeblokken

Aan de romp van het ladeblok kan niets kapot gaan. Het zijn de geleiders van de pennenlade, wielen en ladefronten. Sleutels voor de ladeblokken en roldeurkasten kunnen we maken en opsturen. We hebben enkel het slotnummer van u nodig.

Aspa bureaus

Elektrisch verstelbare bureaus van Aspa zijn er in zogenaamde zit/zit en zit/sta uitvoeringen. Storingen aan de motor en verstelassen zijn de verhelpen of te vervangen. De meest voorkomende reparatie aan de elektrisch verstelbare bureaus van Aspa zijn de bedieningspanelen. Onze monteurs hebben in de autovoorraad voldoende materialen en onderdelen. Is het echt niet meer te repareren geen nood. De meeste bureaus zijn voorzien van volkernbladen. Deze kunnen we eenvoudig overzetten naar een alternatief bureauonderstel.

 

                                                           Andere Aspa merken

Naast de eigen productie van Aspa en Assenburg heeft de verkooporganisatie van Aspa en Assenburg dealers in het verleden ook andere merken vertegenwoordigd. Deze meubelen werden in het buitenland geproduceerd.

Bureaustoelen die exclusief door Aspa in Nederland werden verkocht waren: Drabert, Kinnarps, Marin stoll, Sitag en Klöber. Andere meubelmerken waren: Fortschritt, MBT en Schärf. Ook deze produkten kunnen we voor u onderhouden. Sterker nog Versluis kantoorinrichters vertegenwoordigd Drabert en Klöber.

Heeft u vragen over service, reparatie of uitbreiding van Aspa meubelen en andere merken? Aarzel niet bel 073 – 8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl. Wij geven u een eerlijk advies in de mogelijkheden en kunnen u vooraf geheel vrijblijvend een prijsopgave aanbieden. Dan kunt u zelf bepalen of u de reparatie aan uw Aspa kantoormeubelen wilt. Vele andere Aspa gebruikers doen dit al. Op call basis of onderhoudscontract. Alles is mogelijk.