Renovatie en reparatie kantoormeubelen, creatief en innovatief

Werkt de vering van uw bureaustoel niet meer? Lopen de lades niet meer zo soepel? De kastdeuren van uw kantoorkast sluiten nèt niet meer? Voor de revisie afdeling van Versluis BV zijn dit herkenbare signalen die eenvoudig opgelost kunnen worden. Een werkplek moet werken, dat is simpel.

Nu kunt u twee dingen doen, een nieuw kantoormeubel aanschaffen of het meubel door revisie vernieuwen. Wij laten u graag zien welke keuzes er zijn voor u als ondernemer.

 

Slijtage kantoormeubelen

Als een kantoormeubel intensief en langdurig gebruikt wordt, komt vanzelf het moment om een nieuwe aan te schaffen. Soms is dit de beste keus en helpen wij u graag verder bij de (her)inrichting van uw werkplek. In andere gevallen kan een kleine aanpassing, reparatie, voldoende zijn om de werkplek te laten voldoen aan al uw eisen.

Revisie van kantoormeubelen

De diensten van Versluis BV houden niet op bij het leveren van hoogwaardig kantoormeubilair: van archiefkast tot bureaustoel, het zit in ons assortiment.

Daarnaast reviseren wij al jaren kantoormeubelen van uiteenlopende merken als Vario en Vepa, maar ook Aspa en Assenburg. Door reparatie en service zorgen wij ervoor dat uw kantoormeubels langer meegaan en blijven voldoen aan de moderne wensen en de eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden. 

 

Investeren in kwaliteit

Gezien de huidige economische situatie stellen bedrijven een investering in kantoormeubels even uit, ondanks dat er toch revisie nodig is. De service afdeling van Versluis BV kan een inventarisatie maken van de revisie mogelijkheden van de huidige kantoormeubelen. Door bijvoorbeeld bewegende onderdelen te reviseren kan het huidige kantoormeubilair er weer een paar jaar tegenaan. Deze oplossing is vaak doeltreffender dan – uit kostenbesparing – te kiezen voor een goedkoop merk. Dat gaat misschien minder lang mee en is dus op korte termijn toch weer duurder

 

Reparatie kantoormeubelen alle merken

In principe repareren wij alle merken kantoormeubelen, Aspa, Vario, Vepa en ook Assenburg. Doordat wij een jarenlange kennis en ervaring hebben met deze en andere merken, kunnen wij snel en gemakkelijk zien waar het probleem zit en het voor u oplossen. Wilt u meer weten? Of hebt u nu al een concrete vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze serviceafdeling.

 

Restyle kantoormeubelen / werkplek

Naast het repareren van uw kantoorinrichting kunnen we deze ook restylen. Door een paar kleine veranderingen in kleur, stof of ander materiaal, geeft u de werkomgeving van uw medewerkers een nieuwe uitstraling. Hebt u zelf al een idee of wilt u een advies op maat, wij komen graag een keer kennismaken om alle mogelijkheden bespreken. Ook met een kleiner budget kunt u uw kantooromgeving een totaal nieuwe uitstraling geven.

Een andere mogelijkheid is dat wij het kantoormeubilair voor u reinigen. Ook dit kan zorgen voor een nieuwe frisse uitstraling en voorkomt dat u – soms onnodig – meubels vervangt die eigenlijk nog prima functioneren.

 

U ziet het, wij kunnen meer dan alleen kantoormeubilair leveren, wij blijven ervoor zorgen, van archiefkast … tot pennenbakje, bureau, bureaustoel, scheidingswand en zelf zonwering voor kantoor.