u bevindt zich hier: Receptie Balie

Receptie-Balie

De receptie is strategisch belangrijk voor elke hedendaagse bedrijf. Het moet functioneel zijn met de uitstraling die past bij uw organisatie. De ontvangstruimte geeft de eerste indruk aan de bezoekers.

De receptie-balie is een belangrijk onderdeel van de ontvangstruimte het geeft de identiteit van uw bedrijf weer. Wilt u een moderne, chique, traditioneel, luxe, zakelijk of huiselijke uitstraling? De vorm,materiaal en kleur van de receptie-balie zijn belangrijk. Er zijn rechthoekige, ronde en gegolfde receptie-balies. Een receptie-balie heeft vaak een tassenplank. Dit is een plank halverwege aan de voorzijde van de balie. Er zijn voorzet balies en complete receptie-balies. De materialen die worden toegepast zijn houtfineer, hpl, melamine en soms ook glas.

Receptie-balie als werkplek.

De receptie-balie is meer dan enkel een meldpunt. Het is ook een werkplek. Vaak wordt deze werkplek door meerder personen gebruikt. De werkzaamheden aan de receptie-balie zijn telefonie, correspondentie en registratie. Het is dan wel zo makkelijk dat het werkblad van de receptie-balie voldoende breed en diep is. Er zijn ook receptie-balies waar het werkblad in hoogte te verstellen is. Een balie kan in de ontvangstruimte staan maar ook in tussenruimtes zo als bij ziekenhuizen.

De adviseurs van Versluis kantoorinrichters hebben alle product kennis van receptie-balies. Onze ontwerpafdeling kan dmv een geavanceerd tekenprogramma u een goed beeld geven. Wij hebben diverse receptie-balies geleverd in Breda, den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, moerdijk, tilburg, roosendaal, utrecht. Bel 073 - 80 00 266 en vraag naar een van onze adviseurs of mail naar info@versluisbv.nl voor meer informatie.  

Balie - Receptie Balie
De receptie is strategisch belangrijk voor elke hedendaagse bedrijf. Het moet functioneel zijn met de uitstraling die past bij het bedrijf. De balie is het eerste wat uw relatie ziet.