u bevindt zich hier: Projectinrichter

Projectinrichter

Versluis kantoorinrichters doet meer dan kantoormeubilair leveren. Versluis richt complete kantoorpanden in. Wij zijn een professionele projectinrichter. Onder projectinrichting wordt ook vloerbedekking,gordijnen verlichting en natuurlijk alle soorten meubelen verstaan. Wat het woord projectinrichter eigenlijk al aangeeft is ieder inrichting eigenlijk een project. Projectinrichting is voor ons hetzelfde als kantoorinrichting. Projectinrichter is de organisatie/bedrijf die het project verzorgd.

Wij versluis kantoorinrichters kunnen ons zelf ook Versluis projectinrichters noemen. Kantoorinrichter is een meer gebruikelijke naam dan projectinrichter.

Wij als projectinrichter bestaan al meer dan 60 jaar. We mogen ons zelf dus wel als een professional beschouwen op het gebied van projectinrichters. Wanneer je spreekt over een totaal project, wordt het veelal een turnkey project genoemd. Turn key is eigenlijk de engelse benaming voor totaal projectinrichting. Een project hoeft niet altijd groot te zijn. Een enkele directie of vergaderkamer kan al een project zijn.

Versluis kantoorinrichters heeft voor kleine en grote organisaties projecten mogen verzorgen. Deze projecten lopen uiteen van een kantine tot een projectinrichting voor 700 personen. Versluis projectinrichter adviseert vaak al een jaar voor het moment van inrichten. We onderzoeken waar de organisatie naar toe wilt. Dit wordt dan uitgewerkt tot een eindplan waarbij de werkplekken worden benoemd tot de activiteit waarvoor ze gebruikt worden.

Versluis projectinrichter is onafhankelijk en gevestigd in 's-Hertogenbosch aan de Rietveldenweg 88 en kan hier maar ook op locatie bij u en in combinatie met de showrooms van onze leverancier u overal een goed advies geven. Bel voor een afspraak naar 073 - 80 00 266

  1. Home