u bevindt zich hier: Presentatie ruimte

Presentatie ruimte

Een instructieruimte of ook wel presentatie ruimte moet voorzien zijn van verschillende faciliteiten. Er worden vaak diverse presentatie middelen gebruikt als beamers multimedia borden, notebooks etc.

Om geen draden over de vloer of het tafelblad te hebben, maken we gebruik van plug and play sets. Deze zijn geïntegreerd in het blad. Een instructieruimte moet vaak voor verschillende aantal mensen worden aangepast. Het is dan makkelijk om gebruik te maken van flexibele tafels.

Dit kan zijn door schakeltafels of verrijdbare onderstellen. Ook worden in een instructie ruimte vaak verrijdbare klaptafels toegepast. Wij kunnen complete instructieruimtes leveren. Hieronder verstaan we presentatieborden, beamers, tafels stoelen schermen ga zo maar door.

Versluis kantoorinrichters levert door heel Nederland zoals Breda, Den Bosch, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Roosendaal, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Moerdijk, Vianen, Hoofddorp, Zoetermeer, Uden , Veghel, Waalwijk, Zwolle, Bergen op Zoom, Delft, Apeldoorn, Arnhem, Leiden

Wilt u een advies voor de inrichting van uw kantine neem gerust kontakt met ons op 073 - 80 00 266. Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van de bureaustoelen en kantoormeubilair specialisten van versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 80 00 266

  1. Home

Tafels - Presentatie ruimte
Moderne tafelsystemen met een goede prijs, kwaliteitsverhouding. Door de grote variatie aan bladen kan men opstellingen creëren van groot tot klein.
Stoelen - Presentatie ruimte
Een allrounder, een multitalent, een stoel voor het flexibel inzetten in congres-, meeting-, seminar- en scholingsgebied. Dat heeft u nodig bij presentaties.