u bevindt zich hier: Onderhoud Stoelen

Stoelen onderhoud en reparatie

Uw bureaustoel is een paar jaar oud, de bekleding is vervuild. Wellicht zijn er wat mankementen of wilt u deze juist voorkomen. Wij repareren en onderhouden alle merken.

Onze service afdeling beschikt over ruime technische kennis, de juiste gereedschappen en onderdelen.

Door middel van een quick view kunnen wij u vrijblijvend een prijsindicatie geven.

De meest voorkomen onderdelen voor reparaties zijn: wielen, poot afdekkappen, gasveer, armopdek en rugvergrendeling. Wanneer er meerdere defecte stoelen zijn kunnen we hiervan enkele goede samenstellen door gebruik te maken van de bestaande onderdelen.

Wellicht heeft u in de loop der tijd de vloer verandert van vloerbedekking naar een harde vloer dan monteren we zachte wielen om uw vloer te besparen.

Stoelen reinigen en stofferen.

Naast het repareren, reinigen we ook stoelen. Met behulp van reinigingsmiddelen en stoom is uw stoel na behandeling weer fris en schoon. Mocht de stof kapot zijn, kunnen we de zitting en/of rug opnieuw stofferen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Aarzel niet en bel 073 – 8 000 266 en vraag voor een vrijblijvende prijsindicatie. Op de Rietveldenweg 88 Den Bosch hebben we een professionele werkplaats waar we uw bureaustoel of vergaderstoel kunnen repareren. We hebben al voor vele relaties stoelen mogen repareren. We repareren ook merken die niet in onze standaard collectie zitten. Zoals Ahrend, Gispen, Mibra, Sedus.    

Versluis+  De Kantoorinrichter