u bevindt zich hier: Nieuwe werkmanieren

“Het Nieuwe Werken” verandert het kantoor

Maatschappelijke veranderingen krijgen steeds meer impact op de manier van werken.

Reiskosten en tijdverlies voor het woon-werkverkeer veroorzaken momenteel voor menigeen schrikbarende kostenverhogingen. De huidige I.C.T. ontwikkelingen maken het mogelijk om thuis of in een directe omgeving van de woning een aantal werkzaamheden te verrichten, die niet altijd op kantoor behoeven plaats te vinden en waardoor besparing van ongemak en kosten worden gerealiseerd. De alsmaar hogere huisvesting- en energiekosten en overtollige vierkante meters kantoorruimten zijn zware lasten voor een bedrijf.

Vandaar dat  steeds meer bedrijven en organisaties de infrastructuur van de in gebruik zijnde gebouwen aanpassen door de indelingen te wijzigen in prettige flexibele werkruimtes met minder onderhoud en energiekosten. Men verhuist naar een kleiner gebouw met energiezuinig gebouwenbeheer of past het huidige kantoor aan. In beiden situaties worden op den duur kosten bespaart.

Bovengenoemde feiten kunnen dus leiden naar een andere manier van werken. Versluis+ kantoorinrichters heeft in de loop der jaren op dit gebied een hele evolutie doorlopen en is daarbij steeds met de marktomstandigheden mee verandert. Versluis+ adviseert hoe uw kantoor efficiënt in een plezierige werkomgeving ingericht kan worden. Alhoewel kosten beperking een belangrijke maatregel is, is een goede werkplek inspirerend voor de medewerkers en levert een positieve bijdrage aan het resultaat van de onderneming,

In onze nieuwe vestiging te ’s-Hertogenbosch, welke eenvoudig bereikbaar is vanaf de snelweg,  hebben wij een gedeelte als kantoor/showroom ingericht met de nieuwste kantoormeubelenlijnen, waar u de toepassing van ¨Het Nieuwe Werken¨ ( HNW ) in de praktijk kunt zien. Niet alleen verkoop van meubelen voor kantoor en thuis, maar ook andere activiteiten op het gebied van services hebben wij naar de behoeften uit de praktijk ontplooit. Wij nodigen u uit voor een bezoek in onze showroom waarbij wij u toelichting kunnen geven op veel voorkomende zaken en Het Nieuwe Concept VERSLUIS+ De Kantoorinrichter.

Met vriendelijke groet,

Richard Versluis

Versluis+  De Kantoorinrichter

Rietveldenweg 88 5222 AS s’-Hertogenbosch

T: 073 – 8 000 266   E: info@versluisbv.nl           I: www.versluisbv.nl