Bedrijfsrestaurant meubilair

Een bedrijfsrestaurant is meer dan een kantine. Een kantine is een ruimte waar de mensen hun meegebrachte lunch kunnen nuttigen. Men spreekt over een bedrijfsrestaurant wanneer deze meer biedt dan een kantine zoals bijvoorbeeld een lopend buffet of catering.

Een bedrijfsrestaurant moet minimaal kostendekkend zijn zo niet profit draaien. De ruimte moet dan ook sfeervol zijn ingericht. De meubelen zijn vaak anders samengesteld en van ander materiaal gemaakt.

Het restaurant kan trendy , klassiek , modern zijn. Soms lijkt het wel een bruin Café. De zitmeubelen zijn comfortabeler en mooier. Er worden zelfs banken in een bedrijfsrestaurant toegepast. Bedrijfsrestaurant meubilair heeft meer aandacht nodig dan standaard kantine stoelen.

Wij Versluis kantoorinrichters hebben jarenlange know how op het gebied van bedrijfsrestaurantinrichting. Wij komen graag bij u om advies te geven voor een sfeervolle ruimte. Bel gerust ons op 073 - 80 00 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Vele bedrijven zijn u voor geweest van Breda Rotterdam Utrecht tot aan Amsterdam toe.

  1. Home

Kantine tafels - Meubilair bedrijfsrestaurant - kantine
De afmetingen en vormen van de kantinetafels maken de indeling van de ruimte. De levensduur wordt bepaald door het gebruik. In bladen van kunststof en HPL is al een verschil van krasbestendigheid.
Kantine stoelen - Meubilair bedrijfsrestaurant - kantine
Kantine of ook wel bedrijfsrestaurantstoelen moeten eenvoudig in onderhoud zijn. De materialen en kleuren geven de ruimte sfeer en uitstraling die u wenst.