u bevindt zich hier: Lounge meubelen

Lounge meubelen

Lounge meubelen zijn de laatste jaren meer en meer een item in kantoor. Door de 24 uurs economie en Het Nieuwe Werken is er meer vraag naar Lounge meubelen. Lounge meubelen zijn meubels als banken en stoelen die meer sfeer uitstralen dan het standaard verhaal. Lounge meubelen zijn multifunctioneel. Je treft Lounge meubelen aan bij de ontvangst , bedrijfsrestaurant en andere trefpunten in een kantoor. Loungen is in. Loungen is eigenlijk ontmoeten. Lounge meubilair wordt gebruikt om met relaties en collega’s informeel te ontmoeten en te spreken. Een spreekkamer of vergaderkamer is vaak te formeel en afstandelijk.

Soorten Lounge meubilair

Er zijn een aantal soorten Lounge meubelen. Lounge stoelen en lounge banken. Lounge stoelen zijn vaak fauteuils met een lage zit en hoge rug. Je ziet veelal loungestoelen met “oren”. Deze zogenaamde oren zorgen voor de akoestiek. Zo kan men rustig bellen zonder dat iedereen exact het gesprek kan volgen. Sommige Lounge stoelen kunnen worden voorzien van een tableau. Dit tableau dient voor een notebook of tablet. Lounge banken kunnen ook voorzien zijn van een hoge rug en hoge zijkant. Deze zijn gestoffeerd en vaak gevuld met een akoestisch materiaal. Een ander type lounge bank is de treinbank. Een treinbank staat meestal in een bedrijfsrestaurant. Ook in de horeca wordt de treinbank veelal toegepast. De treinbank is in een enkele en dubbele versie verkrijgbaar.

Wij hebben vele modellen Lounge meubelen in ons assortiment. We hebben lounge meubelen geleverd aan de onderwijssector en de zakelijke dienstverlening. Enkele referenties kunnen worden bezocht in Breda Den Bosch Amsterdam Rotterdam Utrecht Eindoven en andere plaatsen.

Heeft u interesse? Bel 073 -8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar een van de adviseurs van Versluis Kantoorinrichters.

  1. Home

Meet You - Lounge meubelen
MeetYou nodigt uit, dempt geluid en werkt inspirerend op uw medewerkers en bezoekers. De loungemeubelen lenen zich uitstekend voor recepties, ontvangstruimtes of openbare ruimtes. Bekijk assortiment