u bevindt zich hier: Ladeblok

Ladeblokken

Algemeen archief doen we in kantoorkasten. Voor persoonlijk opbergen is de ladeblok een uitermate geschikte oplossing. Een ladeblok is flexibel doordat het verrijdbaar is. Het ladeblok is in diverse afmetingen te verkrijgen. Dieptes zijn er in 60 en 80cm. Breedtes variëren van 32 tot 45cm.

Wanneer een ladeblok voorzien is van wieltjes spreken van een verrijdbaar ladeblok. Wanneer een ladeblok een bureauhoogte heeft spreken we vaak van een standcontainer.

Een ladeblok kan in verschillende indelingen uitgevoerd worden. Een pennenlade of ook wel materiaallade lage laden en hangmaplade. Let op een hangmaplade is in principe enkel voor A4 hangmappen. Het ladeblok kan in diverse materialen. Robberechts heeft enkel metalen ladeblokken. Model topline en projectline. Vario en Vepa hebben enkel houten ladeblokken. Vario heeft de meeste varianten. Verschillende hoogtes, dieptes en indelingen. De Vario ladeblokken kunt u verkrijgen in vele kleuruitvoeringen. Het ladeblok is in 1 kleur of u kunt de romp, top en fronten allemaal verschillende kleuren geven. Vario biedt zelfs de mofgelijkheid om het ladeblok uit te voeren in houtfineer. De ladeblokken van Vario zijn voorzien van zelfsluitende laden. De zogenaamde softclose.

De kwaliteit van de diverse ladeblokken is enorm. U kunt dit ontdekken in het loopwerk, hoever de laden uit te trekken zijn 70% 0f 100%, een vijfde wiel of contragewicht om kantelen te voorkomen, blokkeerinrichtingen en dan natuurlijk het materiaal zelf. Versluis kantoorinrichters is een onafhankelijke organisatie en vele merken aanbieden.

Het hele jaar door heeft Versluis kantoorinrichters verschillende acties. Hier zijn ook vaak ladeblokken in verwerkt. Bel 073 - 80 00 266 en vraag naar onze adviseurs. Zij kunnen u direct het juiste ladeblok aanbieden. In onze showroom te 's-Hertogenbosch aan de Rietveldenweg 88 hebben we vele modellen in diverse uitvoeringen staan.

Persoonlijk opbergen - Ladeblok
Iedereen heeft zo wel persoonlijke spullen die we bij onze werkplek willen opbergen. Dit kunnen we in ladeblokken, bijzetkastjes of modulaire stapleboxen doen. In verschillende dieptes en indelingen
Opbergen - Ladeblok
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...