u bevindt zich hier: Kunst planten

Kunstplanten

Planten brengen sfeer in de ruimte. Maar wat als levende planten geen optie is? Dan is er altijd de mogelijkheid uw omgeving te verrijken met behulp van kunstplanten. En dan niet van die kunstplanten waarbij je van afstand al ziet dat het niet echt is. Nee mooie kunstplanten, waar je goed moet kijken of het echt is of niet. Wij hebben een ruim assortiment van kunstplanten. Kunstplanten van topkwaliteit.
Dit zijn kleine bloemstukken tot complete kunstbomen zijn tot vele meters hoog.
Een kunstplant vindt u op talrijke locaties: van kantoorpand tot restaurant, van zwembad tot ziekenhuis, van rokersruimte tot sportschool overal.
 
Wij hebben een samenwerking met de fabrikant van kunstplanten. Hierdoor kunnen we een breed assortiment aanbieden waarbij nog eens zelf uw wensen en eisen op maat kan aangeven. Naast de ruime collectie aan planten bieden we tevens diverse potten aan. We gaan zelf zover dat, indien u zelf over een mooie pot beschikt, wij de kunstplant in laten zetten. Tevens kunnen er afspraken worden gemaakt voor de aftersales en onderhoud.
 
In onze showroom Rietveldenweg 88 te ’s-Hertogenbosch hebben we een ruime presentatie staan van kunstplanten , kunstbomen en kunststruiken. U kunt hier al veel zien. Wilt u toch meer zien? Dan maken we een afspraak op locatie of gaan we naar het atelier van onze fabrikant.
 
Vraag meer info aan info@versluisbv.nl of bel 073 – 8 000 266. Wij adviseren u graag voor meer sfeer op kantoor. Wij leveren in Breda Tilburg Waalwijk Den Bosch Boxtel Eindhoven Veghel Uden Oss en vela andere plaatsen. Onze leveringen zijn Franco. Voor kantoor en Thuis.

  1. Home

Beplanting - Kunst planten
Verticale tuinen maken alles groener! Gebouwen bekleden met groen heeft behalve esthetische redenen ook vele andere voordelen. Verticale tuinen hebben een rustgevend effect op onze gemoedstoestand.