u bevindt zich hier: Klöber Kloeber bureaustoelen

 Klöber / Kloeber

 

Organisatie Klöber / Kloeber en Versluis

Klöber bestaat sinds 1935. Klöber stoelen zijn ontstaan uit de hartstocht voor gezond zitten, waaronder producten en patenten die de gehele branche hebben veranderd. Zoals ooit de eerste gezondheidsstoel van Margarete Klöber. Inmiddels is Klöber is een internationaal opererende producent van hoogwaardig, ergonomisch geperfectioneerd kantoorzitmeubilair. Het merk ook wel geschreven als Kloeber staat voor deskundigheid op het gebied van vormgeving, voor ambachtelijke precisie en optimaal comfort. Naast de Duitse kwaliteit  en de consequente klantgerichtheid is het succes te danken aan de moderne bedrijfscultuur en aan de hoge mate van professionaliteit van de ruim 150 medewerkers. Voorheen was Aspa de importeur van Kloeber. Echter sinds Aspa er niet meer is, zijn er een geselecteerd aantal Klöber partners aangewezen. Versluis kantoorinrichters was een van de oudste Aspa en Assenburg partner en is nu ook partner van Klöber.

 

Producten

Klöber is een echte specialist op zitgebied. Zij maken in het assortiment onderscheid in; bureaustoelen , Conferentie , management , ontspanning/cafetaria , receptie/wachtruimte stoelen en open space ook wel loungemeubelen genoemd. Het bekendste product van Kloeber is wel de bureaustoel. Het meest recente en tegenwoordig ook wel bekendste product van Klober is de bureaustoel Mera. De bureaustoel Mera onderscheid zich, naast de uitstekende ergonomische ondersteuning, vooral met de netrug. Deze netrug van Mera is een wereldprimeur en vertegenwoordigt een innovatieve bedrijfscultuur.

De netrug van de Mera zwart of wit-grijs is in 3 varianten leverbaar:

·        kunststof zitschaal

·       netrug

·        volledig beklede rug

Klöber heeft met de Mera diverse design- , kwaliteit- en milieuonderscheidingen gekregen.

 

Service en reparatie

Als Klöber partner moet je meer kunnen aanbieden dan enkel een folder of een prijs. Wij Versluis Kantoorinrichters kunnen uw Klöber stoelen volledig ondersteunen. Wij repareren alle onderdelen van de Kloeber stoelen. Diverse onderdelen als Gasveer en wielen hebben onze servicemonteurs op voorraad. Naast de reparatie en service op de bureaustoelen, bieden we als service ook proefplaatsingen aan. Indien u voor een kwaliteitsstoel van Klöber kiest, maakt u een keuze voor bewust zitten. In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 bent u van harte welkom om alvast te gaan proef zitten. Bel 073 – 8000 266 of mail info@versluisbv.nl dan zorgen we ervoor dat een adviseur voor u klaar staat. Vele andere bedrijven uit Den Bosch Eindhoven Tilburg Waalwijk Breda Roosendaal Moerdijk Veghel Uden Oss Best Boxtel Utrecht en vele andere plaatsen hebben dit reeds gedaan.