u bevindt zich hier: Klober bureaustoelen

 Klober bureaustoelen

 

Wie is Klober , Kleuber  bureaustoelen?

Klober is een bureaustoelen fabrikant met hoogwaardige kwaliteit. Klober bestaat sinds 1935. Klober stoelen zijn ontstaan uit de hartstocht voor gezond zitten, waaronder producten en patenten die de gehele branche hebben veranderd. Inmiddels is Klober een internationaal opererende producent van hoogwaardig en ergonomisch geperfectioneerd kantoorzitmeubilair. Het merk Klober , wordt uitgesproken als Kleuber en staat voor deskundigheid op het gebied van vormgeving, voor ambachtelijke precisie en optimaal comfort. Voorheen was Aspa de importeur van Klober. Echter sinds 2010 is Aspa er niet meer en zijn er een geselecteerd paar Klober partners aangewezen. Versluis kantoorinrichters was een van de oudste Aspa en Assenburg partner en is nu ook partner van Klober. Zowel de adviseurs als de technische medewerkers van Versluis kantoorinrichters hebben  uitgebreide trainingen gevolgd bij Kleuber. Al onze mensen zijn door Klober gecertificeerd.

 

Klober producten

Klober is een echte specialist op zitgebied. Zij maken in het assortiment onderscheid in; bureaustoelen met en zonder NPR 1813 normering, vergaderstoelen , directiestoelen , ontspanning/cafetaria , receptie/wachtruimte stoelen en open space ook wel loungemeubelen genoemd. Het bekendste product van Klober zijn de bureaustoelen. Het meest recente en tegenwoordig ook wel bekendste product van Klober is de bureaustoel Mera. De bureaustoel Mera is NPR 1813 goedgekeurd. Deze netrug van de Klober Mera is een wereldprimeur.

Deze  netrug van de Kleuber Mera zwart of wit-grijs is in 3 varianten leverbaar:

·        kunststof zitschaal

·        netrug

·        volledig beklede rug

De Mera van Klober heeft diverse design- , kwaliteit- en milieuonderscheidingen gekregen.

 

Versluis levert zelf service en reparatie op de Klober stoelen.

Als partner van Klober moet je meer kunnen aanbieden dan enkel een folder of een prijs. Wij Versluis Kantoorinrichters kunnen uw Klober stoelen volledig ondersteunen. Wij bieden service op alle onderdelen van de Klober stoelen. Diverse onderdelen als Gasveer en wielen hebben onze servicemonteurs op voorraad. Zo kunnen we Klober producten snel repareren. Naast de reparatie en service op de bureaustoelen, bieden we als service ook proefplaatsingen aan. Immers wanneer u voor een kwaliteitsstoel van Klober kiest, maakt u een keuze voor bewust zitten. In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 bent u van harte welkom om alvast te gaan proef zitten. Bel 073 – 8000 266 of mail info@versluisbv.nl dan zorgen we ervoor dat een adviseur voor u klaar staat. Vele andere bedrijven uit Den Bosch Eindhoven Tilburg Waalwijk Breda Roosendaal Moerdijk Veghel Uden Oss Best Boxtel Utrecht en vele andere plaatsen hebben dit reeds gedaan.

  1. Gezondheid

Klöber  - Klober bureaustoelen
Volgens Klöber is de mens niet gebouwd om te zitten. Zitten diende oorspronkelijk om kortdurend uit te rusten van inspanningen met de benen. De ergonomie van het zitten stelt zich ten doel belastinge...