u bevindt zich hier: Kasten

Uittrekbare apothekerskasten

uittrekbare kasten, die ook als bureau afscheiding fungerenEen opgeruimde werkplek schept rust en overzicht. Gelegenheid om spullen en documenten blijft noodzakelijk. Dit kan bij het bureau in een ladeblok, maar er zijn nog mooiere oplossingen. De uittrekbare kast, ook wel apothekerskast genoemd. Dit is een archiefkast die in verschillende hoogste is te verkrijgen. Een ideale afmeting is 118 cm hoog. De kast kan dan als perfecte afscheiding naast een bureau worden gebruikt. Zo creëert u een geborgen omgeving om rustig te kunnen werken. Bovendien heeft u uw documenten altijd bij de hand.

Ladeblokken

Ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan zelfs uitgevoerd worden met een zitkussen. Hierdoor is het niet alleen een ladeblok maar een bijzetstoel.

Schuifdeurkasten en roldeurkasten

Centraal archiveren kan in roldeurkasten, schuifdeurkasten, archiefrekken en in verrijdbare archiefstellingen
Roldeurkasten en schuifdeurkasten kunnen tevens als staand overleg of ruimte verdeler toegepast worden. Versluis kantoorinrichters adviseert u graag welke kantoorkast bij u past.

 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

Kasten en ladeblokken - Kasten
Diverse aanbiedingen archiefkasten en ladeblokken; Kom naar de showroom om ons volledige assortiment te bekijken.
Let op, want OP = OP