u bevindt zich hier: kantoorschermen

Kantoorschermen

Onder andere door Het Nieuwe Werken worden meer kantoortuinen gecreëerd. Echter, in de hedendaagse architectuur wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als beton, glas en staal. Op akoestisch gebied laten deze vaak te wensen over, waardoor steeds hogere eisen gesteld worden aan geluidsabsorberende interieurelementen.

Kantoorschermen zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld en bieden uitstekende absorberende waarden. Er is een groot verschil in de kwaliteit van kantoorschermen( ook wel scheidingswanden genoemd)

 

Kwaliteit en diversiteit

De kwaliteit van de kantoorschermen zit in de inhoud en afwerking van de scheidingswanden. Hiermee wordt bedoelt hoe de wand is opgebouwd. We kunnen de kantoorschermen onderverdelen in Low - , Medium -  en High acoustic. Met deze verdeling kunnen we de kwaliteit van geluidsadsorptie aangeven. De meest toegepaste kantoorschermen zijn de Medium en High scheidingswanden. Er zijn kantoorschermen van de grond en kantoorschermen aan het bureau. De kantoorschermen aan het bureau worden opzetwanden genoemd. Deze opzetwanden hebben meer de functie van visuele afscherming en mindere akoestische waarde.

Toepassingen van kantoorschermen

Kantoorschermen worden veelal toegepast in een werkomgeving waar veel wordt gebeld. Dit kan een klantenservice, Call center, verkoopbinnendienst of andere afdelingen binnen een kantoor zijn.

Een variëteit aan accessoires maakt de gebruiksmogelijkheden compleet. Het biedt oplossingen voor individuele wensen.

Hierdoor kunnen motivatie en prestatie van de gebruiker positief beïnvloed worden.

De scheidingswanden kunnen dus in veel afdelingen toegepast worden.

Versluis kantoorinrichters heeft vele organisaties geadviseerd voor toepassing van kantoorschermen / scheidingswanden. Wij hebben wanden geplaatst in Den Bosch Waalwijk Breda Veghel Uden, Oss Eindhoven Utrecht Boxtel Vianen en vele andere plaatsen in Nederland.

Bel 073 – 8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar een van onze adviseurs.