u bevindt zich hier: Kantoormeubels

Kantoormeubels

In ons assortiment kantoormeubels vindt u onder andere: Bureaustoelen, roldeurkasten, archief-kasten, vergadertafels, directiemeubilair, bureau’s, balie’s, kantinestoelen. Kortom alles voor kantoor en bedrijf.

Versluis BV in Den Bosch heeft een eigen service - en reparatiedienst. Versluis BV in Breda verkoopt o.a. de volgende merken kantoormeubilair: Samas, Vepa, Vario, Robberechts, Castelijn.

  1. Home

Opbergen - Kantoormeubels
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...
Directiemeubelen - Kantoormeubels
Een directiekantoor is een persoonlijke afspiegeling. Het moet naast functionaliteit ook een uitstraling hebben waar men zich prettig bij voelt.
Bureaustoelen - Kantoormeubels
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.
Bureaus - Kantoormeubels
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.