u bevindt zich hier: kantoormeubelen Waalwijk

 Kantoormeubelen Waalwijk

Zoekt u kantoormeubelen in Waalwijk? Dan moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.  Onze showroom is nog geen 10 minuten rijden van Waalwijk aan de snelweg gevestigd. Of wilt u eerst een informatief gesprek bij u op kantoor in Waalwijk? Geen probleem. Dan komen wij geheel vrijblijvend naar u toe.

Versluis kantoorinrichters heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Deze specialisten zijn dagelijks in de omgeving Waalwijk actief. Wij zijn merk onafhankelijk en bieden u daardoor een ruime keuze aan  kantoormeubelen. Enkele merken kantoormeubelen zijn:

Vario

Vepa

Voortman

Robberechts

Haworth

Dauphin

Rovo

Sedus,

Giroflex

Castelijn

Walter knoll

Als een van de grotere kantoorinrichters van Waalwijk verstaan we onder kantoormeubelen: bureautafels, bureaustoelen, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. Deze materialen bepalen de duurzaamheid van de kantoormeubelen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs in de regio Waalwijk beschikken over een ruime know-how van kantoormeubilair. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters in Waalwijk u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.

Ook kunnen we vrijblijvend stoelen bij u op proef zetten. Onze adviseurs kunnen na een goed informatief gesprek een selectie maken van de bureaustoelen en deze bij u in de regio Waalwijk op proef plaatsen. Voor een grotere proefplaatsingen is het ook geen probleem. Wij beschikken over een eigen transport afdeling en zijn meerdere keren wekelijks in Waalwijk.

Versluis kantoorinrichters levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Waalwijk en omgeving. In onze showroom hebben we een ruime collectie met kantoormeubelen staan. Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in de regio Waalwijk kantoormeubelen geleverd. Een van de bekendste klanten is de Efteling in Kaatsheuvel. Kortom voor kantoormeubelen in Waalwijk moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn. ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Deze specialisten zijn dagelijks in de omgeving Waalwijk actief. Wij Versluis kantoorinrichters zijn onafhankelijk en bieden u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aan. www.versluisbv.nl