u bevindt zich hier: Kantoormeubelen Veghel

Kantoormeubelen Veghel

Voor kantoormeubelen in Veghel moet je bij Versluis kantoorinrichters zijn. Wilt u eerst een informatief gesprek bij u op kantoor of in de regio Veghel? Geen probleem. Versluis kantoorinrichters heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Deze specialisten zijn dagelijks in Veghel actief. Wij, Versluis kantoorinrichters zijn onafhankelijk en bieden u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aan. Enkele merken kantoormeubelen zijn:
Onder kantoormeubelen verstaan we niet alleen bureautafels, maar ook andere type kantoormeubelen als, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. Deze materialen bepalen de duurzaamheid van de kantoormeubelen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs in de regio Veghel beschikken over een ruime know-how van kantoormeubelen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters in Veghel u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.
Ook kunnen we vrijblijvend stoelen bij u op proef zetten. Onze adviseurs kunnen na een goed informatief gesprek een selectie maken van de bureaustoelen en deze bij u in de regio Veghel op proef plaatsen. Voor een grotere proefplaatsingen is het ook geen probleem. Wij beschikken over een eigen transport afdeling en zijn meerdere keren wekelijks in Veghel.
Versluis kantoorinrichters levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Veghel en de regio Noord-Brabant. In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch, tegenover de Sligro, hebben we een ruime collectie met kantoormeubelen staan. Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in Veghel kantoormeubelen geleverd. Kortom voor kantoormeubelen in Veghel moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

  1. Home