u bevindt zich hier: Kantoormeubelen Utrecht

Kantoormeubelen Utrecht

Voor kantoormeubelen in Utrecht moet je bij Versluis kantoorinrichters  Onze showroom te 's-Hertogenbosch is slechts 30 minuten van Utrecht. Versluis kantoorinrichters heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Wij, Versluis kantoorinrichters, zijn onafhankelijk en kunnen u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aanbieden. Enkele van deze merken kantoormeubelen zijn:
Onder kantoormeubelen verstaan we niet alleen bureautafels, maar ook andere type kantoormeubelen zoals, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. Deze materialen bepalen de duurzaamheid van de kantoormeubelen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs beschikken over een ruime know-how van kantoormeubelen om te voldoen aan de Cradle to Cradle eisen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.
Versluis kantoorinrichters  levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Utrecht en de regio Midden Nederland. Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in Utrecht en omgeving kantoormeubelen geleverd.  Kortom voor kantoormeubelen in Utrecht moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

  1. Home