KANTOORMEUBELEN SHOWROOM VERSLUIS EEN INSPIRATIEBRON VOOR UW KANTOOR

Zoekt u inspiratie voor uw kantoorinrichting? Een bezoek aan de kantoormeubelen showroom van Versluis aan de Rietveldenweg 88 te ’s-Hertogenbosch is dan zeker de moeite waard.

In onze showroom vindt u sfeer en beleving, diverse werkconcepten welke goed toepasbaar zijn in Het Nieuwe Werken, ergonomische en akoestische oplossingen.

Sfeer en beleving is een samenhang van diverse onderdelen in een kantoor. Naast kantoormeubelen zijn dit ook roomdividers, planten, loungebanken, wandpanelen, stoffering, garderobes etc. Door uw keuze van materiaal en kleur bepaalt u uw persoonlijke sfeer en beleving die u wenst over te brengen aan uw collega’s en relaties.

Het Nieuwe Werken ziet u ook bij ons zelf terug. Onze mensen zijn in een working showroom werkzaam. Ofwel de showroom is onze werkomgeving. Duo werken, concentratiewerkplekken, overleg, ontvangst en samen komen. Dit alles kunt u in onze showroom kantoormeubelen zien.

In onze showroom hebben we een aparte afdeling met ergonomische oplossingen. De ergonomische oplossingen laten we zien in de zit/sta werkplek, ergonomische bureaustoelen en losse ergonomische producten. Dit laatste zijn ergo mouse , voetensteunen etc. Het thema akoestiek geven ook extra aandacht. Akoestiek in de werkomgeving is een Hot Item. In de showroom van Versluis kantoormeubelen hebben we oplossingen op het bureau, in en aan de kasten, tussen de werkplekken, aan de wand en aan het plafond. Kortom heeft u een probleem met uw akoestiek op kantoor? Wij laten u onze oplossingen graag aan u zien in onze showroom.

Producten en merken

Welke producten hebben we in de showroom Den Bosch staan? Als we het gaan segmenteren kunnen we het onderverdelen in:

Bureaus:                     Standaard bureautafel, duo-werkplekken, elektrisch verstelbare bureaus, zit/sta bureau.

Bureaustoelen:          Budgetbureaustoelen. EN 1335 , NPR 1813 bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen, 24 uur bureaustoelen en directiestoelen

Lounge banken en

Ontvangst zitjes:              Hoge treinbanken, medialounge, lage banken en fauteuils

 

Aankleding:                       Garderobe, kapstokken, beplanting, buitenmeubelen, decoratieve wandpanelen.

 

Akoestiek:                         Akoestische oplossingen aan bureau, wanden, plafond, kasten.

                                           

Kantinemeubelen:           Kantinestoelen, barkrukken, tafels en banken. Voor binnen en buiten.

 

Vergadermeubilair:         Vergaderstoelen en vergadertafels van budget tot exclusieve modellen.

Opbergen:                         Schuifdeurkasten, hoge tweedeurskasten apothekerskasten

Merken die vertegenwoordigen en servicen zijn:

Vario-kasten Vario bureaus Vepa  VoortmaRobberechts  Haworth Comforto Dauphin Rovo Sedus  Klöber Kloeber Klober Nowy-styl Castelijn Walterknoll Cascando Vanesch Giroflex Guialmi Casala Drabert Offecct Vivasedia

Adres: Rietveldenweg 88 Den Bosch Tel: 073 - 8000 266 Mail: info@versluisbv.nl