u bevindt zich hier: Kantoormeubelen Oss

Kantoormeubelen Oss

Voor kantoormeubelen in Oss moet je bij Versluis kantoorinrichters zijn. Onze showroom is gevestigd aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch en is zeker de moeite waard om een grote keuze aan kantoormeubelen te zien. Wilt u eerst een informatief gesprek bij u op kantoor uw in de regio Oss? Geen probleem. Versluis kantoorinrichters heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Deze specialisten zijn dagelijks in Oss en omgeving actief. Wij Versluis kantoorinrichters zijn onafhankelijk en bieden u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aan. Enkele merken kantoormeubelen zijn:
Onder kantoormeubelen verstaan we niet alleen bureautafels, maar ook andere type kantoormeubelen als, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. Deze materialen bepalen de duurzaamheid van de kantoormeubelen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs in de regio Oss beschikken over een ruime know-how van kantoormeubelen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters in Oss u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.
Ook kunnen we vrijblijvend stoelen bij u op proef zetten. Onze adviseurs kunnen na een goed informatief gesprek een selectie maken van de bureaustoelen en deze bij u in de regio Oss op proef plaatsen. Voor een grotere proefplaatsingen is het ook geen probleem. Wij beschikken over een eigen transport afdeling en zijn meerdere keren wekelijks in Oss.
Versluis kantoorinrichters levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Oss en de regio Noord-Brabant. In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch hebben we een ruime collectie met kantoormeubelen staan. Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in Oss kantoormeubelen geleverd. Kortom voor kantoormeubelen in Oss moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

  1. Home